Instrucţiuni pe linie de partid pentru membrii PSD

Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Corina Creţu
Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Corina Creţu (Epoch Times România)

PSD şi-a instruit membrii de partid cum să abordeze cu jurnaliştii scandalurile mediatice de care este afectat USL, astfel încât să nu se aducă atingere imaginii proiectate în presă de partid.

O circulară de partid, făcută publică de pesurse.ro, îi instruieşte pe pesedişti ce să declare dacă sunt intervievaţi:

"USL rămâne unită!"

- Tensiunile din ultima perioadă au fost mult exagerate de mass-media. USL nu se dezbină.

- În ciuda declaraţiilor din spaţiul public, în Guvern lucrurile decurg normal, iar miniştrii din toate partidele membre USL colaborează foarte bine. De asemenea, majoritatea parlamentară a funcţionat până acum fără nici un reproş.

- Este în interesul României ca USL să meargă mai departe. Până şi adversarii politici recunosc faptul că dacă USL se va dezbina, România va intra într-o criză politică extrem de gravă, care va avea consecinţe de ordin economic.

- PSD îşi doreşte ca Uniunea să meargă mai departe, să ducem la bun-sfârşit programul de guvernare, iar la anul Crin Antonescu să câştige alegerile prezidenţiale din postura de candidat al USL.

- PSD nu şi-a schimbat opţiunile. În continuare îl susţinem pe Crin Antonescu în cursa pentru Palatul Cotroceni"

Circulara se aplică, se pare, doar membrilor din teritoriu. Cei din Bucureşti au voie să declare cam orice. Astfel, socrul lui V. Ponta, Ilie Sârbu, la care nu a ajuns circulara PSD, nu s-a sfiit să îl acuze public pe Antonescu de oportunism: "Ciolanul e bun, stăm la guvernare, ne place să avem de toate, dar când e vorba de guvern şi de şeful guvernului, atunci haideţi să-i omorâm, să ne distanţăm de ei," a denunţat Sârbu atacurile lui Antonescu contra ginerelui său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne