Instanţa interzice dizolvarea Hexi Pharma

.
. (Photos.com)

Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au decis luni că firma Hexi Pharma nu are voie să se dizolve, să îşi înstrăineze activele, să producă şi să vândă biocide pe o perioadă pe două luni, relatează Agerpres.

Practic, judecătorii au admis o cerere depusă în acest sens de procurorii Parchetului General care au început urmărirea penală faţă de Hexi Pharma, companie care, reamintim, este acuzată că a vândut dezinfectanţi diluaţi spitalelor din România.

"Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 24 de ore de la comunicare pentru Hexi Pharma", se arată în decizia instanţei.

Reamintim că Hexi Pharma şi-a cerut în instanţă dizolvarea, după ce, în urma uriaşului scandal al dezinfectanţilor, patronul firmei a fost chemat la Parchet. La momentul respectiv s-a suspectat ca prin dizolvare, Hexi urmăreşte să pună capac discuţiilor şi eventualelor anchete penale. Procurorii au dispus însă punerea sub acuzare a companiei şi au cerut instanţei să respingă cererea de dizolvare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne