Instanţa a stabilit primul termen in procesul împotriva construirii mega-moscheii din Capitală

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti vor judeca în toamnă primul termen in procesul prin care Guvernului i se cere să anuleze concesionarea terenului destinat construcţiei unei mega moschei.
Curtea de Apel Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti (Epoch Times România)

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit primul termen de judecată in procesul intentat de Cătălin Ioan Berenghi şi Gornic- ătălin Ioan, care cer Guvernului României să anuleze concesionarea terenului pentru construirea mega-moscheii din Bucureşti.

Potrivit curentul.info, termenul a fost stabilit pentru data de 14 octombrie 2016, ora 12:00.

"LUPTA NOASTRA IMPOTRIVA MEGA MOSCHEII CONTINUA!!! A fost stabilit primul termen de judecată, în acţiunea intentată de noi, Cătălin Ioan Berenghi şi Gornic-Cătălin Ioan împotriva Guvernului României. Prin HG/ 372/ 2015, "Îngenunchiatul Ponta Turcitul" a cedat cu titlu gratuit pe Bulevardul Expoziţiei, un teren de 11.295m cu o valoare de inventar a RA-APPS -ului de 4 milioane euro, în realitate terenul valorând 11-14 milioane de euro.", scrie Berenghi, în comunicatul de presă citat de curentul.info.

Reamintim că pe lângă acţionarea Guvernului în instanţă, Berenghi şi Gornic au întreprins numeroase acţiuni pentru a opri construcţia moscheii: au îngropat porci pe terenul alocat moscheii, au dat drumul la porci vii pe acelaşi teren, au amplasat cruci sfinţite etc.