Incendiu la Trump Tower, soldat cu un mort şi şase răniţi

O persoană a murit într-un incendiu izbucnit la Trump Tower, un zgârie nori aflat în proprietatea preşedintelui american. Este cel de-al doilea incendiu care a afectat clădirea emblematică din New Yor în acest an.
Fum se ridică de la etajul 50 al Trump Tower, în New York, SUA, 7 aprilie 2018.
Fum se ridică de la etajul 50 al Trump Tower, în New York, SUA, 7 aprilie 2018. (Anadolu Agency/Getty Images)

O persoană a fost ucisă şi şase pompieri au fost răniţi uşor în timpul unui incendiu izbucnit sâmbătă la etajul 50 al Trump Tower, în New York.

Victima a murit la spital, fiind identificată în persoana lui Todd Brassner, un rezident de la etajului 50, în vârstă de 67 de ani. Acesta a fost transportat la unitatea medicală în stare critică.

“A fost un incendiu foarte dificil. După cum vă imaginaţi, apartamentul este destul de mare, ne aflăm la etajul 50. Restul clădirii a fost învăluit de o cantitate considerabilă de fum”, a declarat un reprezentant al departamentului de pompieri al New York City.

Incendiul a fost adus sub control după ce 100 de pompieri au pătruns în clădire, iar clădirile şi străzile învecinate au fost închise.

Cauza incendiului nu a fost încă depistatată.

Ulterior, Trump a scris pe Twitter că incendiul a fost stins.

“Incendiul de la Trump Tower este stins (o clădire bine construită). Pompierii au făcut o treabă bună. Vă mulţumesc!”, a postat preşedintele.

Trei persoane au suferit răni uşoare în luna ianuarie, când un mic incendiu a izbucnit pe acoperişul clădirii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe