Trei răniţi în incendiul de pe acoperişul clădirii Trump Tower

Maşini de pompieri staţionate în faţa zgârâie-norului Trump   Tower, New York City.
Maşini de pompieri staţionate în faţa zgârâie-norului Trump Tower, New York City. (Getty Images)

Un incendiu s-a produs pe acoperişul unuia dintre cei mai cunoscuţi zgârie nori din New York, şi anume Trump Tower, care este deţinut de preşedintele american Donald Trump.

Trei persoane au fost rănite atunci când pompierii din New York au fost chemaţi luni să stingă un mic incendiu izbucnit pe acoperişul clădirii Trump Tower. Potrivit Departamentului de Pompieri, unul dintre pompieri a fost dus la spital, fără ca viaţa să îi fie în pericol, în timp ce alte două persoane au fost tratate la faţa locului pentru răni minore. Unul dintre cei doi răniţi, a cărui rană a fost iniţial descrisă ca fiind “serioasă”, este constructor.

Incendiul a fost raportat la scurt timp după ora locală 7 a.m. Fumul putea fi văzut ridicându-se de pe acoperişul clădirii, care găzduieşte un apartament de lux deţinut de preşedintele american şi sediul Trump Organization.

Fiul preşedintelui, Eric, care este vicepreşedintele executiv al Trump Organization, a scris pe Twitter că incendiul a fost provocat de o problemă la instalaţia electrică a turnului de răcire, care este situat pe acoperiş.

Un oficial al Departamentului de Poliţie din New York a susţinut că incendiul nu a pătruns în interiorul clădirii.

Preşedintele Trump care s-a întors duminică la Casa Albă, după un weekend petrecut la Camp David, nu se afla în clădire în momentul producerii incidentului, a anunţat Fox29.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe