În căutare de sedii: UNPR-ul generalului Oprea înghite 29 de organizaţii PNTCD

Gabi Oprea
Gabi Oprea (Epoch Times România)

UNPR şi-a mărit numărul de membri cu peste 4.000 de persoane, după ce Ion Toma, secretar general adjunct al UNPR şi preşedintele Organizaţiei UNPR Olt a reuşit să obţină transferul a 29 de organizaţii de la PNŢCD, dintre care 22 din judeţul Olt şi alte 7 din Italia, relatează stiripesurse.ro.

Organizaţiile PNŢCD "înghiţite" în Olt de partidul "interesului naţional" sunt cele din Caracal (municipiu), Fălcoiu, Osica de Jos, Stoeneşti, Obârşia, Brastavăţu, Dobrun, Redea, Urzica, Rotunda, Dobrosloveni, Deveselu, Băbiciu, Gostavăţu, Rusăneşti, Radomireşti, Bucinişu, Drăghiceni, Cezieni, Fărcaşele, Drăgăneşti-Olt (oraş) şi Dăneasa. La acestea se adaugă încă 7 organizaţii din diaspora, din Italia, din jurul oraşului Napoli.

“Sunt onorat că există atâta dorinţă din partea oamenilor de a se alătura UNPR. Alături de colegii mei din UNPR şi alături de Preşedintele Gabriel Oprea îi primim cu braţele deschise pe noii noştri colegi şi suntem convinşi că vom reuşi împreună să facem politica cetăţenilor, atât în România, în Olt şi în toată ţara, cât şi în Italia şi oriunde se află români care au nevoie de politicieni care să se lupte pentru ei”, a declarat Toma, preşedintele UNPR Olt.

Reamintim că în timp ce premierul Ponta face naveta între Istanbul şi DNA, pierzându-şi de la o zi la alta tot mai mult din popularitate şi sprijin politic, Gabriel Oprea este în plină ascensiune, în presă vorbindu-se tot mai mult despre faptul că generalul, deşi acuzat de plagiat şi de coordonarea unor doctorate plagiate, îi va lua locul lui Victor Viorel la Palatul Victoria.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne