Ponta şi-a minţit câinele, susţine Dan Tăpălagă

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Loredana Diacu
11.09.2015

După ce premierul Ponta a negat, joi, că ar fi în Turcia, ironizându-i pe jurnaliştii care au publicat ştirea despre plecarea sa, cum că i-au speriat câinele cu veşti false, jurnalistul Hotnews, Dan Tăpălagă, susţine că Victor Ponta minte din nou, prin omisiune, pentru a genera confuzie şi a face să se pună la îndoială credibilitatea unor surse de ştiri.

"Ponta a plecat din România miercuri noaptea şi a revenit din Turcia, după toate informaţiile obţinute de Hotnews.ro, în cursul serii de joi, cu o cursă Turkish Airlines. Extrem de atent cu orice se publică despre el, dacă era în ţară aşa cum pretinde, ar fi dezminţit informaţia în jumătate de oră de la prima publicare, în niciun caz după câteva ore bune. Abia joi seara la ora zece, după un scurt dialog cu propriul câine, Ponta decide să publice pe Facebook următorul text:

"LILO, cea mai bună prietenă a Irinei şi al 5 lea membru al familiei noastre, a văzut la televizor că sunt fugit în Turcia / că mă operez şi nu mă va vedea mult timp!!! A venit uimită să mă întrebe ce fac?? Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, şi apoi să mă culc pentru că mâine am treabă multă la Guvern! Vă rog nu mai speriaţi bietul câine?!", arată Tăpălagă în articolul său, acuzându-l pe premier că şi-a minţit câinele, căruia i-a "ascuns" că vine din Turcia.

"Nu zice de unde vine, ce a căutat în Turcia, ci îl abureşte cu ceva ce până şi un biet câine poate lesne vedea cu ochii lui. Anume, că a ajuns acasă şi că se va uita la TV", adăuga Tăpălagă.

Potrivit lui Tăpălagă, Ponta a minţit prin omisiune, căci a dezminţit ştirea despre plecarea sa în Turcia abia după ce s-a întors. Dincolo de constatarea că premierul minte patologic, întrebarea care se ridică, în opinia jurnalistului, este "ce ascunde această nouă vizită fulger în Turcia şi de ce atâta secretomanie în jurul ei?"

Reamintim că ştirea despre plecarea premierului în Turcia a fost publicată în premieră de BN24 joi la ora 15:38, Digi 24 a difuzat-o în jur de ora 18.00 iar Hotnews.ro a confirmat-o din mai multe surse şi a publicat-o în jurul orei 18.30. Ponta a publicat "dezminţirea" pe contul său de Facebook, în jurul orei 22.00.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor