Igaş: Liderul USL, Victor Ponta, prin afirmaţiile recente, doreşte să arunce acuzaţii nefondate

Vicepreşedintele PDL, Traian Igaş. (gov.ro)
Epoch Times România
28.03.2012

Liderul USL, Victor Ponta, prin declaraţiile recente, doreşte să arunce acuzaţii nefondate, cu omisiuni intenţionate, când susţine că va ataca, inclusiv penal, alocarea de bani de la Guvern pentru aleşii PDL şi UNPR, afirmă vicepreşedintele PDL, Traian Igaş.

Potrivit lui Igaş, "praf în ochii electoratului" este sintagma folosită de PSD încă din anul 2010, pentru alocarea de fonduri către primăriile şi consiliile judeţene ale USL.

"De ce liderul USL nu a tras acelaşi semnal de alarmă şi în anii trecuţi sau atunci, cunoscut fiind faptul că peste 67% din alocări au fost direcţionate înspre USL. A considerat că nu este necesară această atenţionare?", se întreabă retoric vicepreşedintele PDL.

Traian Igaş susţine că, în momentul de faţă, Guvernul are datoria de a reechilibra situaţia alocărilor din Fondul de rezervă bugetară, "pentru că perioada 2007-2011 a fost una în care, şi aici regăsim "discrepanţa" de care spunea domnul Ponta, doar 21% din fonduri au fost alocate către PDL, în timp ce aproximativ 68% au mers către USL".

"Poate ne spune Victor Ponta cum au împărţit banii în tot acest mandat preşedinţii consiliilor judeţene aparţinând USL doar pentru primăriile conduse de PSD, PNL şi PC, fără vreo alocare pentru cele ale PDL", încheie vicepreşedintele PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor