Ideea lui Gică Popescu pentru reducerea pedepsei cu închisoarea

Gheorghe Popescu
Gheorghe Popescu (Michael Steele / Getty Images)

Celebrul fost fotbalist Gică Popescu, care este condamnat la trei ani o lună de închisoare cu executare, are o idee genială pentru a-şi reduce pedeapsa pe care o ispăşeşte în închisoarea Rahova.

Constantin Popescu, tatăl fostului fotbalist, a afirmat că Gică Popescu s-a hotărât să scrie o carte pentru a putea beneficia de o reducere a pedepsei.

În cazul în care Gică Popescu nu va câştiga recursul, se gândeşte să scrie o carte, aceasta fiind una dintre variante pentru a i se putea reduce pedeapsa, a precizat Constantin Popescu pentru Ring.

"Mănâncă doar ce îi duce soţia lui săptămânal. El ne încurajează, spune să fim puternici ca să poată trece peste asta. Nu se pierde aşa uşor cu firea", a afirmat Constantin Popescu.

Gică Popescu nu doreşte să fie graţiat

Fostul căpitan al Naţionalei, Gică Popescu condamnat la peste 3 ani de închisoare în dosarul Transferurilor, a declarat că nu are nevoie de graţiere pentru că este dispus să-şi ispăşească pedeapsa primită.

Gică Popescu, unul dintre simbolurile fotbalului românesc, a fost găsit vinovat de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani şi condamnat alături de Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în Dosarul Transferurilor. DNA i-a acuzat pe cei opt „grei ai fotbalului” că în anii 2000 şi-au însuşit peste 10 milioane de dolari din transferul unor jucători de fotbal şi nu au plătit 1,5 milioane dolari taxe datorate statului.