Hillary Clinton: Vom pierde controlul total dacă social media nu cenzurează conţinutul

Fostul secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, 5 mai 2023. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)
Redacţia
07.10.2024

În urmă cu aproximativ nouă luni, redactorul-şef al WSJ a recunoscut în faţa elitelor de la Davos că instituţiile media tradiţionale nu mai deţin monopolul asupra informaţiilor şi naraţiunilor. Cu alte cuvinte, campaniile de dezinformare şi dezinformare pentru spălarea creierului maselor nu mai funcţionau, relatează Zero Hedge.

„Noi deţineam ştirile. Noi eram cei care asigurau accesul, iar faptele ne aparţineau în mare măsură [...] În zilele noastre, oamenii pot accesa tot felul de surse diferite pentru ştiri. Şi pun mult mai multe întrebări cu privire la ceea ce spunem noi”, a declarat Emma Tucker, redactorul-şef al WSJ.

Întrebările sunt justificate. Potrivit Zero Hedge, aceste elite de la Davos, împreună cu „monstrul cenzurii” înrădăcinat adânc în Capital Beltway [Capital Beltway - o autostradă circulară de 103 km care înconjoară Washingtonul - n.n.] din Washington DC şi extins până la marile companii tech din Silicon Valley [...], au fost de ani de zile hotărâte să dezbine naţiunea şi au păcălit populaţia să intre în războaie externe fără sfârşit. La un moment dat, oamenii trebuie să spună: „Destul, este destul”, deoarece inflaţia zdrobeşte naţiunea şi datoria federală scapă de sub control, pe fondul unei invazii ilegale de străini.

La sfârşitul lunii septembrie, elitele de extremă-stânga şi majoretele lor din MSM sunt furioase din cauza platformei X a lui Elon Musk pentru „libertatea de exprimare”.

Fostul emisar prezidenţial pentru climă John Kerry şi-a exprimat frustrarea faţă de colegii globalişti la un eveniment al Forumului Economic Mondial din New York, în timpul Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

„Primul nostru Amendament reprezintă un obstacol major pentru capacitatea de a elimina [dezinformarea] complet. Ceea ce avem nevoie este să câştigăm [...] dreptul de a guverna, sperând să obţinem suficiente voturi pentru a putea implementa schimbări”, a spus Kerry.

El a subliniat: „Este foarte greu să guvernezi astăzi.”

Companiile de social media trebuie să modereze conţinutul de pe platformele lor, altfel „Noi pierdem controlul total”, a spus Hillary Clinton, personalitate care face parte din elita de extremă stângă, în vârstă de 76 de ani, într-un interviu acordat CNN.

Întrebarea care se pune e la cine se referă Clinton când spune „Noi”?

„Ne putem uita la statul California, la statul New York, cred că şi alte state au luat măsuri. Dar avem nevoie de o acţiune naţională şi, din păcate, Congresul nostru a fost disfuncţional când a venit vorba de abordarea acestor ameninţări la adresa copiilor noştri”, a declarat Clinton.

Hillary Clinton a cerut abrogarea secţiunii 230 din Legea comunicaţiilor, care protejează platformele social media de răspunderea pentru conţinutul terţilor.

„Din punctul meu de vedere, ar trebui să abrogăm ceva numit secţiunea 230, care a oferit, ştiţi, imunitate platformelor de pe internet, deoarece se credea că sunt doar intermediari, că nu ar trebui să fie judecaţi pentru conţinutul care este postat”, a declarat aceasta.

„Dar acum ştim că aceasta a fost o viziune prea simplistă, că dacă platformele, fie că este vorba de Facebook, Twitter/X, Instagram sau TikTok, indiferent care ar fi ele, nu moderează şi nu monitorizează conţinutul, pierdem complet controlul”, a avertizat ea, subliniind: „Şi nu este vorba doar de efectele sociale şi psihologice, ci de viaţa reală.”

Nu este o surpriză faptul că Clinton şi amicii ei din regimul progresist de extremă-stânga urăsc libertatea de exprimare, mai bine spus, dispreţuiesc valorile occidentale. Aceştia sunt aceiaşi globalişti care susţin graniţele deschise pentru a inunda ilegal naţiunea cu peste zece milioane de străini şi pentru a instala în ţară un partid unic.

De asemenea, luna trecută, Clinton a cerut ca toţi cei care răspândesc „dezinformări” să fie acuzaţi penal, ca o „mai bună descurajare” înainte de alegeri.

Jonathan Turley, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii George Washington, a comentat declaraţiile lui Hillary Clinton în acest weekend, spunând:

"Hillary Clinton îşi continuă eforturile globale de a convinge ţările, inclusiv Statele Unite, să reprime opiniile opuse. Clinton a apărut la CNN pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de rezistenţa continuă la cenzură şi a făcut apel la Congres să limiteze libertatea de exprimare.

În promovarea ultimei sale cărţi, Something Lost and Something Gained, Clinton a subliniat pericolele pe care, în opinia ei, le aduce libertatea de exprimare. Ceea ce este clar este că obţinerea unei puteri mai mari pentru lideri precum Clinton ar însemna pierderea libertăţii de exprimare pentru cetăţenii obişnuiţi".

Clinton a ratat de două ori prezidenţialele, iar recent a remarcat că ar fi fost prea blândă când i-a etichetat pe susţinătorii lui Trump, în 2016, ca fiind „deplorabili”. Clinton a apărut la CNN pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de rezistenţa continuă la cenzură şi a făcut apel la Congres să limiteze libertatea de exprimare.

Musk a intervenit pe X duminică dimineaţă: „Atât de mulţi democraţi proeminenţi vor să distrugă Primul Amendament!”

Apoi, el a adăugat:

„'Noi pierdem controlul total' implică faptul că ei deţin deja aproape controlul total, lucru ce pare adevărat, având în vedere cum toată presa tradiţională reuşeşte în mod misterios să aibă aceleaşi puncte de vedere în acelaşi timp.

Toată presa spunea că Biden este 'agil ca o lamă de cuţit' chiar înaintea dezbaterii în care a devenit evident pentru public că suferă de demenţă severă.

Apoi l-au înlăturat pe Biden împotriva voinţei sale, ca pe un ziar vechi, şi au instalat-o pe Kamala drept candidată, deşi nimeni în alegerile primare democrate nu a votat pentru ea. Extrem de suspect şi nedemocratic!”

Musk a concluzionat: „Da... ştire de ultimă oră, Hillary, nu ar trebui să ai controlul total!!”

Statele Unite ale Americii au fost fondate pe libertate şi transparenţă. Cineva trebuie să le spună democraţilor care vor să introducă marxismul că Primul Amendament nu este negociabil.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor