Grindeanu îi cere demisia lui Dragnea pe Facebook. Românii reacţionează!

Devenit deosebit de vocal în ultimele zile, Grindeanu îi cere demisia lui Dragnea şi pe Facebook, declanşând valuri de comentarii. În timp ce unii apreciază "curajul" premierului de a i se împotrivi liderului PSD alţii îi reamintesc că până de curând nu i-a păsat nici de OUG 13 şi nici de sutele de mii de protestatari.
Dragnea, demisia!
Dragnea, demisia! (Facebook)

După ce i-a cerut deschis demisia liderului PSD în cadrul unor conferinţe de presă, Grindeanu îşi mută cererea şi pe Facebook. Pe contul premierului a apărut o imagine cu un fundal negru pe care apare mesajul #dragneademisia.

Comentariile, evident, nu au întârziat să apară:

"Mai bine mai târziu decât niciodată. Dar, domnule Sorin Grindeanu, când eram vreo 200-300.000 în piaţă şi strigam împotriva lui Dragnea, de ce nu aţi luat atitudine? Nu v-a păsat de protestatari. Ordonanţa 13 părea în regulă atunci, nu aveaţi niciun fel de reacţie. Înţeleg că erau alte lucruri la mijloc atunci şi că acum aveţi motive să ieşiţi cu declaraţii la adresa "liderului suprem", dar tot nu pot să nu mă întreb, cum aţi putut să ignoraţi oamenii din stradă, care să fim serioşi, nu au fost plătiţi nici de Soros şi nici forte oculte nu i-au adus în piaţă, ci au îngheţat de frig revoltaţi de acţiunile mizere ale unor miniştri şi ale partidului. Am fost acolo antreprenori care ne chinuim lună de lună să ne plătim taxele la zi ca să aibă alţii ce fura şi da la baronii locali, ne chinuim să dezvoltăm mediul economic, au fost acolo artişti, oameni de cultură şi probabil şi persoane mai puţin educate care nu prea înţelegeau ce se întâmplă. Acum, alte forţe oculte din capul lui Dragnea se pare că va sprijină şi pe dumneavoastră. (...)

Dumneavoastră nu ştiaţi cu cine aveţi de a face până acum? După 20 de ani de PSD? Abia acum aţi aflat cine sunt de fapt oamenii care conduc partidul? Că noi ăştia de prin Piaţa Victoriei ne-am prins demult...dar nu ne-a ascultat nimeni.", scrie un protestatar.

"Nu am crezut ca voi da "Like" unei postări a unui membru PSD, mai ales când acesta este şi Prim Ministru. Începeţi să creşteţi în ochii mei şi nu numai ai mei. Sunt mulţi pentru care reprezentaţi în acest moment singura speranţă. Ar fi păcat să irosiţi o astfel de şansă. Bravo. Aţi câştigat respectul meu!", scrie un cetăţean.

"Te-ai făcut de ruşine, spunând că asta e adevărata ta faţă, înseamnă că până acum ai fost făţarnic, deci cu altă faţă. Toţi o apă şi-un pământ, scuze, dar acesta-i adevărul!", spune o altă persoană.

"Dacă avea verticalitate Grindeanu ăsta dădea pe faţă care a fost treaba cu OUG13. Acum e cam în vânt mişcarea asta, dar mai bine mai târziu decât cu Dragnea. Hai România", adaugă un alt protestatar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne