Globaliştii îşi scot masca şi acesta nu este deloc un semn bun

(Screenshot)
By Brandon Smith via ALT - MARKET.US
11.10.2024

Vă amintiţi ultima dată când globaliştii şi-au dat masca jos? Nu a fost cu mult timp în urmă, dar este posibil ca unii oameni să fi uitat deja cum lumea occidentală aproape că a pierdut toată libertatea individuală sub pretextul unei urgenţe de sănătate exagerate. Atunci când globaliştii sunt sinceri cu privire la ceea ce vor cu adevărat, acest lucru coincide de obicei cu o calamitate artificială.

În cei doi ani de la eşecul naraţiunii pandemiei de covid, am susţinut că organizaţiile globaliste încearcă să se reorganizeze sub un nou plan. Dovezile sugerează că aceste persoane au suferit o revelaţie şocantă după încercarea lor de a implementa o tiranie medicală perpetuă. Au realizat că nu au atât de mult control asupra fluxului de informaţii şi al discursului public pe cât îşi imaginau iniţial.

Chiar şi cu cenzura de spectru complet, folosind algoritmi pentru a îngropa datele contradictorii, chiar şi cu întreaga forţă a guvernului colaborând cu reţelele sociale pentru a reduce la tăcere disidenţa, şi cu ameninţarea exilului economic pentru oricine refuza să se vaccineze cu serii de injecţii cu ARNm, ei tot au eşuat. Adevărul despre rata minimă de letalitate a infecţiei cu COVID (IFR) a continuat să circule, împreună cu date care demonstrează inutilitatea mandatelor şi a blocajelor. Nu au avut nimic de făcut în privinţa asta.

Biletul lor de aur către controlul total a fost promovarea conceptului de paşaport pentru vaccin; media alternativă a distrus această agendă ca pe un gândac pestilent. Dacă paşaportul ar fi avut succes, nu am mai discuta acum despre acest subiect. Toată lumea s-ar teme să nu i se anuleze paşaportul. Tuturor le-ar fi frică să nu-şi piardă accesul economic pentru că ar fi spus ceva greşit. Toată lumea s-ar teme de închiderea forţată în tabere COVID (care erau într-adevăr o agendă reală). Sau, am fi fost în mijlocul unui război civil sângeros.

Evenimentele din 2020 au fost menite să iniţieze lovitura supremă împotriva umanităţii. Globaliştii şi-au recunoscut planurile în repetate rânduri. Klaus Schwab şi Forumul Economic Mondial au declarat cu mândrie că pandemia COVID-19 a fost catalizatorul pentru "Marea Resetare" şi "A Patra Revoluţie Industrială". Ei au susţinut că măsurile de lockdown au fost doar începutul şi că restricţiile ample asupra libertăţilor noastre vor fi extinse şi la schimbările climatice.

Au crezut că au câştigat fără să tragă un foc, dar nu este atât de simplu. Mult mai mulţi oameni sunt conştienţi de motivele lor decât şi-au dat seama, iar, cel puţin în America, peste 50 de milioane dintre aceşti oameni sunt înarmaţi. Lockdown-urile au dispărut acum, aproape nimeni nu a luat dozele booster de vaccin, mult mai puţini oameni au fost vaccinaţi decât afirmă CDC, iar paşapoartele de vaccinare au fost învinse. Această victorie a fost posibilă datorită eforturilor platformelor media alternative care au ocolit cenzura Big Tech. Este atât de simplu.

Acesta este motivul pentru care următorul eveniment va fi probabil mult mai grav ca amploare şi consecinţe, iar globaliştii încearcă deja să rectifice greşeala lor anterioară de a subestima jurnalismul cetăţenesc. Vor încerca să ne reducă la tăcere dacă pot şi recunosc acest lucru în mod deschis în conferinţe recente şi în articole mainstream. Masca le cade din nou şi acest lucru sugerează că ceva foarte rău este pe cale să se întâmple.

După cum am menţionat în 2023 în articolul meu "De la Covid la schimbările climatice: Vehicule pentru autoritarismul global", globaliştii par să îşi fi mutat eforturile lor mai tiranice de la pandemie la discursul privind clima. Dacă vreţi cu adevărat să ştiţi ce pun la cale în aceste zile, trebuie să urmăriţi conferinţele climatice.

La sfârşitul lunii septembrie a avut loc o serie de summituri privind schimbările climatice, inclusiv unul organizat de Forumul Economic Mondial (WEF) în New York, numit Sustainable Development Impact Meeting (Reuniunea privind impactul asupra dezvoltării durabile). Aceasta a fost organizată de WEF în tandem cu Adunarea Generală a Naţiunilor Unite. Nu este surprinzător că discuţiile au deviat adesea de la climat către „ameninţări la adresa democraţiei”, precum şi plângeri amare legate de „răspândirea dezinformării”.

John Kerry, fost candidat la preşedinţia Statelor Unite din partea Partidului Democrat, fost „Ţar al Climei” sub Joe Biden şi participant de lungă durată la WEF, a spus deschis ceea ce mulţi gândesc, dar nu rostesc. El a argumentat că Amendamentul I (referitor la libertatea de exprimare) reprezenta un „obstacol” în calea unei guvernări corespunzătoare şi că împiedică elita să controleze consensul public.

Afirmaţiile sale sunt destul de flagrante.

În primul rând, consensul este extrem de supraestimat şi adesea otrăvitor. Baza ştiinţei constă în faptul că aceasta este întotdeauna supusă dezbaterii în funcţie de dovezi. Odată ce ai impus un „consens”, ai abandonat orice efort necesar conform metodei ştiinţifice.

Aceasta a devenit evident în timpul pandemiei de COVID-19, când „consensul” a fost expus ca fiind complet fabricat, iar majoritatea afirmaţiilor făcute de guverne şi de „experţii” medicali manipulaţi s-au dovedit a fi false. Reţineţi că aceştia erau aceleaşi persoane care au încercat să vă interzică să mergeţi în parcuri şi să mergeţi la plajă în numele „aplanării curbei”.

Deci, cât de retardat trebuie să fii ca să crezi că activităţile în aer liber vor duce la transmiterea virală? Asta nu e ştiinţă, e isterie promovată de oameni care pretind că reprezintă ştiinţa. Acelaşi lucru este valabil şi pentru mandatele privind măştile, distanţarea socială, lockdownurile etc. Niciuna dintre măsurile pe care le-au aplicat nu a fost legitimă.

Dacă vorbim despre conceptul de schimbări climatice provocate de om, afirmaţia consensului în ştiinţă este o minciună. Datele sugerează că pur şi simplu nu există schimbări climatice provocate de om. Nu există nicio dovadă a legăturii de cauzalitate între emisiile de carbon şi încălzirea globală. Nu există dovezi că încălzirea globală cauzează fenomene extreme. Nu există dovezi că actualul ciclu de încălzire este semnificativ sau unic în comparaţie cu orice alt ciclu de încălzire din istorie.

De fapt, Washington Post a demonstrat recent şi accidental punctul de vedere al presei alternative cu privire la schimbările climatice, atunci când a încercat să cartografieze istoria temperaturii Pământului de-a lungul a 450 de milioane de ani, doar pentru a descoperi ceea ce s-a spus de foarte mult timp - temperaturile de astăzi sunt mult mai scăzute decât au fost în cea mai mare parte a istoriei Pământului.

Dar problema cea mai importantă aici este afirmaţia lui John Kerry că guvernarea necesită controlul informaţiilor publice. Deconectarea fundamentală a lui Kerry este noţiunea sa că este treaba elitelor şi a guvernului să modereze informaţiile pentru binele general. Nimeni nu le-a dat permisiunea de a face acest lucru. Guvernul nu există pentru a crea consens.

Ca politician, eşti doar un funcţionar public, nimic mai mult. Părerile tale despre libertatea de exprimare nu contează.

Unele dintre cele mai grave dezinformări sunt adesea făcute publice de către guvern şi sursele lor media aprobate în numele „salvării democraţiei”. Ei mint constant. John Kerry este doar furios pentru că acum publicul are mijloacele de a-l demasca pe el şi pe acoliţii săi. Dacă o „democraţie” are nevoie de cenzură pentru a supravieţui, atunci nu merită salvată.

În cele din urmă şi în mod ipocrit, Kerry sugerează că democraţia este „prea lentă” în implementarea schimbărilor în societate pe care le consideră necesare pentru a crea consens şi „unitate”. Dacă primul amendament este un „obstacol” în calea unui control mai eficient al informaţiei şi a guvernării, atunci el şi confraţii săi vicleni trebuie să intenţioneze să îl elimine. Cu alte cuvinte, el crede că tirania ar funcţiona mai bine pentru că este mult mai rapidă decât încercarea de a manipula publicul cu ajutorul propagandei.

Nu spune explicit acest lucru, dar este exact ceea ce induce.

În afară de unele dintre discursurile ţinute de Klaus Schwab la apogeul pandemiei, declaraţiile lui Kerry ar putea fi cea mai deschisă declaraţie de intenţii autoritare globaliste pe care am auzit-o vreodată. Îşi scoate masca şi acest lucru mă îngrijorează.

Argumentele sale sunt în concordanţă cu o serie de articole publicate în ultimele două luni de platformele media consacrate. The New Yorker tocmai a publicat un articol în care se întreabă "Este timpul să ardem Constituţia?" The New York Times a publicat un tratat intitulat "Constituţia este sfântă. Este şi periculoasă?". De asemenea, au scris un articol care evidenţiază potenţialele aspecte pozitive ale guvernelor despotice din ţări precum Brazilia, care ameninţă să închidă accesul public la X (Twitter) al lui Elon Musk pentru a forţa site-ul să cenzureze conturile cetăţenilor. Aceşti oameni sunt pe picior de război pentru a convinge publicul că libertatea de exprimare este o ameninţare.

Atunci când elitiştii politici şi lacheii lor încep să atace libertatea de exprimare, este de obicei în pregătirea unei crize majore pe care speră să o folosească ca vehicul pentru a elimina libertăţile publice. Libertatea de exprimare este cea mai importantă libertate, deoarece permite populaţiei să discearnă, prin dezbatere, care este adevărul şi ce să facă în această privinţă.

Globaliştii au crezut că au un blocaj asupra informaţiilor în timpul Covid şi s-au înşelat. Ei nu vor mai face aceeaşi greşeală. Indiferent care va fi următoarea criză, ei vor încerca cu siguranţă să reducă la tăcere mass-media alternativă şi orice platforme de social media rebele înainte de a merge mai departe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor