Gigi Becali ar putea fi consultat în România de un medic din München

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)

Medicul din Germania care ar urma să îl opereze pe Gigi Becali, Mircea Schmidt, a venit sâmbătă în România. Acesta s-a întâlnit cu Luminiţa Becali, soţia omului de afaceri, pentru a discuta detalii despre operaţia la coloană pe care ar trebui s-o facă patronul Stelei. Medicul nu l-a văzut încă pe viitorul său pacient, potrivit România Tv.

Mircea Schmidt, şeful secţiei de ortopedie din cadrul Kirurgische Klinik din München, se deplasează o dată pe lună în România pentru a-şi consulta pacienţii din ţara noastră şi doreşte să-l vadă şi pe Gigi Becali.

"Domnul Becali are o problemă care trebuie rezolvată în timp relativ scurt. Operaţia la coloană nu este dificilă, dar este de mare răspundere", a explicat medicul Mircea Schmidt.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală, medicii stabilind că are nevoie de o intervenţie chirurgicală, altfel riscă să rămână paralizat.

Finanţatorul Stelei a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pentru a putea beneficia de îngrijirile medicale necesare într-o clinică din străinătate şi anume pentru a se opera în Germania. Tribunalul Constanţa i-a respins însă cererea finanţatorului Stelei.

Avocaţii lui Gigi Becali au făcut recurs, urmând ca un complet de la Curtea de Apel Constanţa să analizeze pe 18 martie sentinţa dată de prima instanţă.