Ghiţă, în război cu "mafia" din Pantelimon: Degeaba mă intimidaţi, nu cunosc frica. Merg până la capăt

"Sunt hărţuit din 2012, dar fără succes! E o luptă grea, dar nu mă doboară. Degeaba mă intimidaţi, că eu nu cunosc frica. Nu o voi cunoaşte niciodată. Merg până la capăt, indiferent care este drumul. Avem instanţe, avem judecători, avem justiţie în ţara asta", a tras un semnal de alarmă Daniel Ghiţă.
Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă (facebook.com/Daniel Ghiţă)

În timp ce unii infractori fură terenuri din domeniul privat al oraşului Pantelimon, de ordinul milioanelor, alţii mor de foame, sau fac puşcărie pentru lucruri minore, a atras atenţia campionul mondial de K1 Daniel Ghiţă, fostul şef al aşa-zisei "Patrule a lui Vlad Ţepeş" a Partidului România Unită, care ulterior a plecat din formaţiunea lui Bogdan Diaconu, nemulţumit de modul în care evoluau lucrurile.

"Primul meu caz, din Patrula Vlad Ţepeş, nu a fost luat în serios de PRU şi nimeni nu m-a susţinut! Nu era interesant. Nu stiu motivele. George Meilă m-a contactat pentru că avea nevoie de ajutorul meu. Lupta cu mafia din instituţia publică, din oraşul Pantelimon, o duce de ani de zile. Părinţii lui au murit cu inimă rea. O dramă care m-a emoţionat. Am fost hărţuiţi zilnic, sabotaţi, umiliţi, dar nu am renunţat. Am stat un an la acest caz, şi avem succes! Acum, noi suntem prieteni şi ne susţinem reciproc! Ne bucurăm de succesul obţinut.

Suntem intimidaţi, ameninţaţi, denigraţi, se încearcă tot felul de jocuri murdare. Degeaba, nu vă mai obosiţi, băieţaşilor. În timp ce voi aţi furat terenuri din domeniul privat al oraşului Pantelimon, alţii mor de foame, sau fac puşcărie pentru lucruri minore. Unii dintre voi sunteţi plecaţi afară, ca aceşti infractori să fure, de ordinul milioanelor, fără să muncească nimic. În ce ţară trăim? A venit timpul să fim toţi egali în faţa legii! Voi lupta până la capăt, indiferent cât o să fie de greu", a scris, pe contul său de Facebook, Daniel Ghiţă.

Potrivit campionului K1, lupta se duce cu probe în instanţă, nu cu circ mediatic la TV şi chiar dacă nu mai este la PRU, va continua cu acest caz pentru că i-a promis omului că o să se facă dreptate.

"Sunt două dosare pe rol unde am cerut anularea unor ordine, obţinute ilegal! Aveau 10 ani, şi cică sunt moştenitori de terenuri! Mătuşica Tamara le-a lăsat în moştenire Primăria Pantelimon? Doi sunt încă consilieri în Primăria Pantelimon, iar unul m-a escrocat pe mine cu acea casă ilegală la Pustnicu Km 15 care nu deţine acte legale. Din 2007, aceste case nu au acte, dar au fost puse în vânzare, unde eu am căzut victimă. Curtea de Conturi mi-a transmis că s-a fraudat de ordinul milioanelor de Euro. Filăm doctorii şi asistentele pentru o ciocolată, şi aceşti domni încă sunt liberi? Cum e posibil, aşa ceva?

Pe data de 5 decembrie sunt prezent cu George Meilă la Judecătoria Cornetu, să văd cu ochii unul dintre pârâţi, care m-a escrocat pe mine cu o casă ilegală. Vreau să-i văd pe toţi personal. Am să urmăresc acest caz personal. Vă aşteptăm, să vă povestim modul cum se fură banii publici, terenuri din domeniul public al oraşului Pantelimon. E corect? Degeaba mă intimidaţi, că eu nu cunosc frica. Nu o voi cunoaşte niciodată. Merg până la capăt, indiferent care este drumul. Avem instanţe, avem judecători, avem justiţie în ţara asta", a precizat Daniel Ghiţă.

Ghiţă, victima unei escrocherii

"În dosarul meu unde am fost escrocat cu o casă ilegală, fără acte, Poliţia a dat urmărirea penală. O inculpată a dat trei declaraţii diferite! Se contrazicea singură. A uitat săraca declaraţiile publice. Probabil de aceea se agită toţi aşa grav. Aştept decizia procurorului şi voi merge înainte, ca aceşti infractori să plătească pentru faptele penale săvârşite. Şi pentru calomniile, denigrările aduse la adresa mea.

Sunt hărţuit din 2012, dar fără succes! E o luptă grea, dar nu mă doboară. Am câştigat experienţă. Eu am încredere în justiţie şi voi lupta ca fiecare faptă penală să fie adusă în instanţă! Dacă mai ştiţi fapte de corupţie în Primăria Pantelimon, vă rog să mă contactaţi.

Caut informaţii legate în perioada 1990-2008, când a fost Niculae Şterea consilier în Primăria Pantelimon. Dacă aţi auzit ceva despre aceste persoane sau ştiţi ceva, vă rog, să îmi scrieţi la privat. Investighez ordine emise pe aceste nume, terenuri, etc. Sunteţi cu mine? Când mă apuc de ceva merg până la capăt! Infractorii mă ameninţă cu greva foamei, ce ziceţi, le ducem ceva apă? Când te bagi în troaca de porci, trebuie să te aştepţi că te mănâncă porcii.

Nihil Sine Deo! Până la capăt, indiferent de situaţie."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne