Clotilde Armand: Propaganda FSN-ului promova aceleaşi minciuni "Nu ne vindem ţara!", doar că atunci nu auzise de Soros

"În loc să ascultaţi de minciunile propagandei PSD-iste, priviţi-i în ochi şi întrebaţi-i: de ce ne-aţi ucis la revoluţie, de ce ne-aţi bătut la mineriade, de ce ne-aţi furat viitorul", i-a îndemnat Clotilde Armand pe români.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Copilul legitim al fostului preşedinte Ion Iliescu trăieşte, se numeşte Partidul Social Democrat, a declarat vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, într-o postare pe contul său de Facebook intitulată "Nu ne vindem ţara!".

"În 1990, propaganda FSN-ului răspândise ideea că România nu are nevoie de modelul occidental, pentru că Ion Iliescu va construi o democraţie originală. Aparatul de propagandă promova aceleaşi minciuni "Nu ne vindem ţara!", doar că atunci nu auzise de Soros, aveau probleme cu românii veniţi înapoi în ţară. "Raţiu şi Câmpeanu vor să ofere ţara pe tavă puterilor occidentale, să închidă fabricile şi să-i lase pe români fără locuri de muncă!" Ce a urmat după ce FSN a câştigat alegerile?

În loc să ascultaţi de minciunile propagandei PSD-iste, priviţi-i în ochi şi întrebaţi-i: de ce ne-aţi ucis la revoluţie, de ce ne-aţi bătut la mineriade, de ce ne-aţi furat viitorul, de ce ne-aţi alungat din copii din ţară, ce aţi avut cu noi, cu ce v-am deranjat? Unde este democraţia originală?", a scris Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, pesediştii nu vor răspunde pentru că au găsit mereu scuze şi falşi vinovaţi, ultimii pe lista lor fiind premierul Dacian Cioloş, miniştrii din Guvernul său "care îşi fac meseria" sau cei din USR pentru că nu au nume românesc.

"Noi suntem "vinovaţi" pentru că avem curajul să le băgăm "sula în coaste". De ce? Fiindcă copilul legitim a lui Ion Iliescu trăieşte, se numeşte PSD!", a concluzionat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne