Gafă de proporţii pe contul de Facebook al Premierului Victor Ponta

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

"Echipa VP", VP însemnând nu VIP, ci Victor Ponta, a făcut o gafă de proporţii vineri. Ignorând cu desăvârşire faptul că regele Mihai este în Elveţia, VP-ii lui Ponta au postat pe contul acestuia de Facebook o poză cu Premierul alături de Rege, anunţând că "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I".

Fotografia, care a fost de fapt făcută cu ocazia aniversării Regelui, la care Ponta a fost invitat, a dispărut la scurt timp după postare. Probabil că cineva s-a sesizat, atrăgându-le atenţia VP-ilor că Regele nu este la Săvârşin. Echipa şi-a cerut scuze şi a prezentat poze reale de la masa festivă din a treia zi de Crăciun, la care a participat Premierul, soţia sa, Daciana, cei doi copii şi cuplul Principele Radu Duda şi Principesa Margareta.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă.

Fotografia postată anterior [cea cu Ponta şi MS Regele n.r.] nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online.

La masa de astăzi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu." informează pe Facebook Echipa VP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne