Gabriel Oprea: „Mergem cu actuala coaliţie de guvernare. Guvernul actual este unul bun”

Gabriel Oprea a anunţat că formaţiunea să nu va vota moţiunea de cenzură a PNL, căci Guvernul actual „este unul bun”. Totodată, vicepremierul şi-a exprimat sprijinul şi pentru Iohannis, al cărui partid îl vrea pe Ponta dat jos.
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Parlamentarii UNPR nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de PNL deoarece actualul Guvern este unul bun, a declarat sâmbătă, la Galaţi, preşedintele partidului, Gabriel Oprea, reiterând, totodată, sprijinul faţă de preşedintele Klaus Iohannis, relatează Mediafax.

"Ne ţinem de cuvânt - mergem cu actuala coaliţie de guvernare. Nu vom vota moţiunea de cenzură; considerăm că Guvernul actual este unul bun care are performanţe economice pentru România şi, repet încă o dată, îl sprijinim pe preşedintele României. Este o mare nevoie, mai ales în Parlamentul României, să sprijinim tot ceea ce înseamnă securitatea naţională a României. Am făcut-o şi o facem în continuare", a declarat Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea, a participat, sâmbătă, la Galaţi, la o întâlnire cu delegaţi ai filialelor UNPR din judeţele Galaţi, Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Buzău. La eveniment au mai fost prezenţi secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, deputatul Laurenţiu Chirvăsuţa, primarul municipiul Galaţi, Marius Stan, şi vicepreşedinţii Cristian Popescu Piedone şi Simona Man.

Reamintim că liberalii preşedintelui Iohannis, faţă de care Oprea şi-a exprimat în repetate rânduri susţinerea, au depus, după trimiterea premierului Ponta în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălarea banilor moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta".

În condiţiile în care liberalii n-au nicio şansă să-l dea jos pe Ponta prin moţiune fără voturile UNPR, surse parlamentare din formaţiunea condusă de vicepremier au declarat, luni, pentru stiripesurse.ro, că există un singur scenariu în care Oprea va fi de acord să-şi retragă sprijinul pentru Guvernul Ponta şi anume "dacă iese Klaus Iohannis la televizor şi anunţă că-l propune pe Gabriel Oprea premier”, lucru care nu s-a întâmplat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne