Fondul Solidarităţii: Toate donaţiile primite de PAS în perioada stării de urgenţă vor fi direcţionate către combaterea virusului Wuhan

Finanţe. (Bani, lei) Moldova
Finanţe. (Bani, lei) Moldova (facebook.com)

Partidul Acţiune şi Solidaritate anunţă că toate donaţiile recepţionate în perioada stării de urgenţă vor fi folosite pentru a susţine eforturile de combatere a virusului Wuhan în Republica Moldova, în special pentru procurarea echipamentelor de protecţie pentru medici şi pentru susţinerea celor mai vulnerabili cetăţeni.

„Această iniţiativă vine după mai multe solicitări ale membrilor şi susţinătorilor noştri care vor să pună umărul la oprirea pandemiei, însă nu au încredere în modul în care autorităţile gestionează situaţia”, se arată într-un comunicat PAS.

Până în acest moment, PAS a donat 300.000 lei autorităţilor pentru susţinerea eforturilor de combatere a epidemiei de coronavirus. De asemenea, a fost alocată din donaţii suma de 144.000 lei pentru procurarea a 10.000 de măşti medicinale, 1500 sticle de dezinfectant, 300 de pachete alimentare şi materie primă pentru producerea a 2000 de viziere pentru doctori, care au fost repartizate în toată ţara.

În context, membrii şi susţinătorii PAS îndeamnă cetăţenii să susţină şi ei eforturile lor, donând acum la Fondul Solidarităţii.