Florin Cîţu: La PSD s-a furat mireasa! A început balamucul în România, Liviu pleacă în Israel

Întreg PSD-ul, plutonul de la BNR şi Darius Vâlcov caută disperaţi varianta a III-a a programului de guvernare, a remarcat liberalul Florin Cîţu, care susţine că "oamenii sunt praf".
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

A început balamucul! Economia României, condusă cu picioarele pe ghidon de cârmaciul Liviu Dragnea, se îndreaptă vertiginos spre haos, a tras un semnal de alarmă joi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.

"De câteva zile, premierul Tudose mârâie la plutonul de la BNR. Măsurile propuse de aceştia din urmă i-au distrus debutul guvernării. Principalul subiect, încasările de la ANAF şi mai ales activitatea acestei instituţii (încasările din TVA sunt cu 6% mai mici faţă de 2016). Deşi au participat efectiv la ambele programe Dragnea, şefii acestei instituţii sunt depăşiţi de realitatea economică.

Ieri Dragnea a constatat, în sfârşit, că mai bine rămânea inginer. Într-o discuţie, a zis că nu înţelege cum unii l-au pus să crească salariile asigurându-l că acestea se vor plăti singure din creşterea consumului şi automat a încasărilor la buget. Acum, săracul, este forţat să devină filosof. Nu mai ştie ce să facă. Dar a venit Tudose cu soluţia. Decapitarea ANAF şi mai slăbim presiunea mediatică pe Guvern. Iar Dragnea, disperat, a zis s-o încerce şi pe asta", a declarat Florin Cîţu.

Potrivit senatorului PNL, Dragnea a rămas însă supărat pe propunerile plutonului de la BNR care l-au dus într-un scandal de care nu avea nevoie.

"Nici el nu mai ştie despre ce program vorbeşte când merge în emisiuni. Aceeaşi problemă o au şi ceilalţi comunicatori din PSD. Astfel, întreg PSD-ul, plutonul de la BNR, Vâlcov şi pe cine or mai găsi caută disperaţi varianta a III-a a programului de guvernare. Dar au o problemă cât casa de credibilitate. Oamenii sunt praf. Ce nu ştie PSD-ul, dar nici voi, este că Liviu s-a hotărât să rupă pisica şi să apeleze la ajutor străin. Liviu pleacă în turneu şi începe cu Israel. Ce facem dacă obţine cetăţenia şi rămâne acolo?", a precizat Florin Cîţu.