Deputat PSD, a doua zi de proteste în faţa DNA: "Am venit să o privesc ochi în ochi pe Kovesi"

Unul dintre deputaţii PSD, Liviu Pleşoianu, protestează din nou în faţa DNA, nemulţumit fiind că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a venit la audierile comisiei parlamentare privind alegerile din 2009.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, unul dintre membrii Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a venit joi, pentru a doua zi consecutiv, să protesteze în faţa sediului DNA din Capitală.

"Principala aşteptare este să o privesc în ochi pe doamna Kovesi. (...) Eu de aici plec direct la Parlament unde este şedinţa Comisiei de anchetă, unde o să propun din nou şi o să se supună la vot propunerea mea de sesizare a organelor de urmărire penală pe numele doamnei Kovesi pentru obstrucţionarea activităţii comisiei.

Am o singură întrebare pentru doamna Kovesi: dacă este adevărat că a fost la domnul Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009. E o întrebare foarte simplă la care bănuiesc că poate să răspundă foarte simplu prin da sau nu", a declarat Liviu Pleşoianu, pentru Agerpres.

Parlamentarul a venit, la fel ca în ziua trecută, cu un afiş pe care scrie: "Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?".

În faţa sediului DNA au venit şi persoane care o susţin pe şefa DNA.