Deputat PSD, a doua zi de proteste în faţa DNA: "Am venit să o privesc ochi în ochi pe Kovesi"

Unul dintre deputaţii PSD, Liviu Pleşoianu, protestează din nou în faţa DNA, nemulţumit fiind că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a venit la audierile comisiei parlamentare privind alegerile din 2009.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, unul dintre membrii Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a venit joi, pentru a doua zi consecutiv, să protesteze în faţa sediului DNA din Capitală.

"Principala aşteptare este să o privesc în ochi pe doamna Kovesi. (...) Eu de aici plec direct la Parlament unde este şedinţa Comisiei de anchetă, unde o să propun din nou şi o să se supună la vot propunerea mea de sesizare a organelor de urmărire penală pe numele doamnei Kovesi pentru obstrucţionarea activităţii comisiei.

Am o singură întrebare pentru doamna Kovesi: dacă este adevărat că a fost la domnul Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009. E o întrebare foarte simplă la care bănuiesc că poate să răspundă foarte simplu prin da sau nu", a declarat Liviu Pleşoianu, pentru Agerpres.

Parlamentarul a venit, la fel ca în ziua trecută, cu un afiş pe care scrie: "Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?".

În faţa sediului DNA au venit şi persoane care o susţin pe şefa DNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne