Florin Cîţu: E momentul să ne trezim. Dragnea ne trage ţeapa tuturor cu Legea graţierii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este pe cale să realizeze cea mai mare diversiune în materie de manipulare publică, a tras un semnal de alarmă liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Această postare reprezintă un semnal de alarmă maximă pentru toţi cei care mai cred că locul României este în Europa, a atras atenţia luni, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Liviule, ne-am prins! Vă atrag tuturor atenţia asupra imensei diversiuni a lui Liviu Dragnea. Mimând un scandal monstru care implică un membru important în PSD [Şerban Nicolae - n.r.], Liviu Dragnea este pe cale să realizeze cea mai mare diversiune în materie de manipulare publică. Urlând nervos sus şi tare că el este împotriva corupţiei şi susţinând în acelaşi timp varianta Guvernului la legea graţierii, Liviu Dragnea ne trage o ţeapă la toţi", a declarat Cîţu.

Potrivit liberalului, varianta Guvernului la legea graţierii conţine mult mai multe paragrafe toxice decât varianta trecută de comisie.

"Şi Liviu Dragnea ne sugerează la toţi să susţinem varianta Guvernului. Diversiunea. Întâi ne scoate în stradă, îşi lichidează un oponent incomod, şi în final trece exact varianta pe care a vrut-o de la bun început. Aţi uitat cine este de fapt premier? Şi noi trebuie toţi să punem botul. Este momentul să ne trezim şi să luăm atitudine", a subliniat Cîţu, adăugând hashtag-ul #curajhaicasepoate.

Vă recomandăm şi „O şmecherie” mare ascunsă în Legea graţierii. „E un fel de premiere. Cu cât eşti mai corupt, cu atât eşti mai bine văzut”