Final de campanie. Udrea: Am fost ţinta atacurilor murdare, nedovedite, cu acuzaţii dintre cele mai halucinante (Video)

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Material video pe pagina originală Epoch Times.

Prezidenţiabilul PMP Elena Udrea a catalogat vineri campania electorală drept una "mizerabilă", în care a fost ţinta unor "atacuri murdare, nedovedite", cu acuzaţii halucinante, la care ea "a rezistat."

"Lupta a fost grea, dar nu am cedat. Am crezut în viziunea mea pentru România. M-am aşteptat ca această campanie să fie una grea, cu atacuri. Nu m-am aşteptat la una atât de mizerabilă, în care ţinta tuturor atacurilor să fiu eu, Elena Udrea, una în care să fiu ţinta atacurilor murdare, nedovedite, care au însemnat acuzaţii dintre cele mai halucinante până la plângeri penale făcute de oamenii lui Voiculescu aflaţi în puşcărie, la acţiuni profesionist lucrate împotriva mea de manipulare, ca cea în care în Germania pe site-uri neasumate apoi preluate mi-a fost legat numele de cazul EADS sau acea acţiune de filaj din februarie, la Paris, în care n-am înţeles foarte bine ce vină mi se aduce. M-am luptat cu adversari politici şi cu oameni care aparţin serviciilor secrete, care s-a
implicat în campanie", a declarat Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Candidatul PMP a mai susţinut că miza atacurilor la care a fost supusă o reprezintă votanţii săi, pe care Ponta vrea să-i demobilizeze, acelaşi lucru dorindu-şi-l şi ACL.

"Aceasta este miza acestei bătălii uriaşe care s-a dus împotriva mea, cu cele mai murdare arme, într-un mod în are nu am mai văzut într-o campanie în ultimii 25 de ani S-a dorit retragerea mea din competiţie. Sunt aia, nu m-am retras şi voi merge până la capăt", a subliniat aceasta.

Conferinţa de presă a avut loc la o zi după ce în presă au apărut fotografii cu Elena Udrea, la shopping la Paris, alături de procurorul şef DIICOT, Alina Bica, ceea ce re-adus pe tapet subiectul "negocierilor" pentru funcţiile de procuror. Anterior, în presă au circulat informaţii privind o posibilă implicare a Elenei Udrea în două dintre megadosarele de corupţie care au zguduit România, Microsoft şi EADS.