Fiica lui Whitney Houston, găsită fără semne vitale în cadă

Bobbi Kristina Brown împreună cu Nick Gordon, august 2012 în Hollywood, California. (Frazer Harrison/Getty Images)
Flori Mladin
02.02.2015

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a ajuns sâmbătă la un spital din apropiere de Atlanta, după ce fost găsită în stare de inconştienţă în cadă la reşedinţa sa.

Medicii de la terapie intensivă de la spital au reuşit să o stabilizeze pe tânăra în vârstă de 21 de ani. Nick Gordon, soţul fiicei cântăreţei şi un prieten au informat poliţia şi au încercat să o resusciteze.

Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci când soţul ei şi un prieten au descoperit-o în jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

Poliţia a efectuat o percheziţie la reşedinţa tinerei, căutând droguri, însă nu a descoperit nimic, potrivit TMZ.com.

Celebra cântăreaţă Whitney Houston, mama lui Bobbi Kristina, a fost găsită decedată în urmă cu aproape trei ani pe data de 11 februarie, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

La autopsie s-a constatat că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a anunţat că renumita cântăreaţă a avut parte de o "moarte accidentală prin înecare", la decesul ei contribuind "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al cântăreţei. Tatăl ei este rapperul Bobby Brown, care a divorţat de Whitney Houston în 2007, creditat cu distrugerea vieţii marii cântăreţe. În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade la reality show-uri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor