Speranţe slabe privind însănătoşirea fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina Brown and Whitney Houston (Wikipedia)
Flori Mladin
06.02.2015

Bobby Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, în vârstă de 21 de ani, se află într-o stare critică fiind ţinută în viaţă numai de aparate, potrivit tabloidelor americane. Cu toate că medicii au declarat că nu mai sunt speranţe ca aceasta să-şi revină, rapperul Bobby Brown, tatăl fetei, nu îşi dă acordul ca aceasta să fie deconectată de la aparate şi speră că se va întâmpla o minune.

Fostul soţ al lui Whitney Houston a făcut numeroase vizite la spital, însă nu a primit veşti despre revenirea la viaţă a fiicei sale.

„Creierul ei nu este oxigenat de prea mult timp - ea nu se va putea recupera”, a declarat o sursă MediaTakeOut.com.

Cântăreţul în vârstă de 45 de ani a solicitat publicului să înţeleagă prin ce tragedie trece familia: „Va rugăm să lăsaţi familia mea să se ocupe de această problemă şi să ofere fiicei mele dragostea şi sprijinul de care are nevoie în acest moment”.

În ciuda mai multor informaţii potrivit cărora Bobbi Kristina ar fi fost deconectată, HollywoodLife.com a relatat că fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston este ţinută artificial în viaţă. "Din păcate, sursa noastră a dezvăluit că tânăra este în "stare proastă", a relatat publicaţia amintită.

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă la reşedinţa sa şi a ajuns sâmbătă la un spital din apropiere de Atlanta.

Aceasta „nu mai respira”, atunci când soţul ei, Nick Gordon, şi un prieten au descoperit-o în jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

Celebra cântăreaţă Whitney Houston, mama lui Bobbi Kristina, a fost găsită decedată în urmă cu aproape trei ani pe data de 11 februarie, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

La autopsie s-a constatat că artista s-a înecat în cadă, „în apa extrem de fierbinte” care avea o adâncime de 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a anunţat că renumita cântăreaţă a avut parte de o „moarte accidentală prin înecare”, la decesul ei contribuind „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al cântăreţei. Tatăl ei este rapperul Bobby Brown, care a divorţat de Whitney Houston în 2007, creditat cu distrugerea vieţii marii cântăreţe. În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade la reality show-uri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor