Eugen Nicolăescu: Poziţiile PNL şi PSD se îndreaptă spre candidaturi comune la Bucureşti

Epoch Times România
20.04.2012

Eugen Nicolăescu, preşedintele PNL Bucureşti, a declarat vineri, că poziţiile liberalilor şi ale social-democraţilor se îndreaptă spre candidaturi comune ale USL şi la sectoare.

"În urma discuţiilor cu doamna Andronescu se conturează tot mai mult faptul că vom putea să candidăm pe liste comune şi la sectoare. Există această apropiere de păreri. Urmează să mai avem o întâlnire în acest week-end şi la începutul săptămânii viitoare cred că putem să avem certitudini în afară de speranţe", a afirmat Nicolăescu.

El a evitat un răspuns cu privire la stabilirea candidatului la sectorul 6 al Capitalei.

"Nu o să fac comentarii despre stadiul negocierilor în timpul negocierilor. Pot doar să vă spun că poziţiile noastre s-au apropiat foarte mult", a spus liberalul.

Potrivit acestuia, în urma discuţiilor cu Ecaterina Andronescu au fost stabilite şi detalii tehnice pentru campania USL la alegerile locale.

"Am stabilit şi probleme tehnice, cum să ne organizăm, să realizăm acţiunea pe care o avem, să facem listele comune şi pe care să le depunem la Consiliul General în primul rând, după aceea cum facem joncţiunea cu campania dl primar-general Sorin Oprescu. (...) Încercăm să punem în ordine un calendar de lucru", a afirmat preşedintele PNL Bucureşti.

Despre o probabilă dată la care va avea loc lansarea candidaţilor USL pentru alegerile locale, Nicolăescu a precizat că acest lucru se va stabili la nivelul conducerii USL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor