Pensionarii PSD se implică în acţiunea de desemnare a candidaţilor pentru funcţiile de primar şi consilieri

Epoch Times România
20.04.2012

Pensionarii PSD se implică în acţiunea de desemnare a candidaţilor pentru funcţiile de primar şi consilieri, de pregătire a acestora şi de întocmire a ofertelor electorale, a declarat vineri preşedintele Organizaţiei de Pensionari a PSD (OPSD), Mircea Rizoiu.

Cu prilejul unei reuniuni a organizaţiei, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, acesta a subliniat că Secretariatul General al PSD a elaborat un sistem de organizare a pregătirii campaniei electorale, organizat pe districte localităţi, secţii de votare în care sunt stabilite răspunderile întregului activ de partid, inclusiv a membrilor consiliilor şi birourilor OPSD.

"În toate echipele de campanie electorală este reprezentată şi organizaţia noastră. Important este că noi, toate organizaţiile OPSD, să înţelegem că suntem angajaţi într-o bătălie cum nu a mai fost până acum", a subliniat preşedintele OPSD.

Între măsurile cuprinse în programul de acţiuni politice şi organizatorice pe 2012 se numără adoptarea programelor de acţiuni politice şi organizatorice la toate nivelurile, la hotărârile luate de conducerea PSD şi USL pentru pregătirea şi desfăşurarea alegerilor locale şi parlamentare din acest an, fiecare organizaţie locală a pensionarilor să-şi propună ca săptămânal să recomande câte doi membri simpatizanţi să fie primiţi în PSD, organizarea de acţiuni de promovare la nivel local al Programului Politic al PSD şi atragerea cetăţenilor să voteze cu PSD şi USL.

De asemenea, OPSD are în vedere demararea unei iniţiative punctuale pentru apărarea în instanţă a drepturilor pensionarilor care au suferit abuzuri din partea statului, spre exemplu aceia cărora li s-a redus pensia ilegal sau au fost deposedaţi abuziv de locuinţe de căre mafia imobiliară, fără ca statul să intervină sau "cu complicitatea acelora". În acest sens, se vor identifica cazuri pentru realizarea unui demers imagologic, a arătat preşedintele OPSD.

"Priorităţile noastre absolute sunt sănătatea, educaţia şi siguranţa personală în acest sistem de corupţie instituţionalizată, în care trăim cu toţii.(...) De aceea, vom milita şi vom aju ta PSD pentru îndreptarea tuturor acestor abuzuri omise de puterea portocalie", a spus Mircea Rizoiu, subliniind că solidaritatea este unul dintre valorile care stau la baza succesului PSD în alegerile locale şi parlamentare.

Nu în ultimul rând, el a arătat că obiectivul suprem al acţiunilor PSD şi implicit al pensionarilor partidului este câştigarea alegerilor viitoare pentru a înlătura actuala guvernare "incompetentă şi coruptă, generatoare de turbulenţe, de haos, de dezbinare şi ostilitate, care a dus România în pragul dezastrului".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor