Emilia Şercan: Pe lângă faptul că este plagiator, Petre Tobă este şi mincinos. Îl protejează pe Oprea

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a minţit ca să îl protejeze pe generalul Gabriel Oprea în dosarul "Limuzina", susţine jurnalista Emilia Şercan.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Ministrul de Interne, Petre Tobă, chestorul care a condus Poliţia Română în ultimii 3 ani, minte ca să îl protejeze pe generalul Gabriel Oprea, acuză Emilia Şercan, jurnalista care a adus probe din care reiese că cei doi oficiali şi-au plagiat tezele de doctorat.

"Pe lângă faptul că este plagiator, Petre Tobă este şi mincinos. În textul de mai jos fac o mică demonstraţie cu documente despre cum ministrul de Interne Petre Tobă, nu persoana privată Petre Tobă, a minţit ca să-l protejeze pe Gabriel Oprea în Dosarul Limuzina.

Cum Oprea l-a făcut ministru, nu a mai contat că e vorba despre stat, banii statului sau prestigiul unui serviciu secret pe care-l are în subordine. În cazul în care aţi ratat filiera numirii lui Tobă ca ministru, mai scriu aici încă o dată - Tobă îi datorează numirea lui Oprea care a intervenit la Cotroceni, la Dan Mihalache.

Evident, Oprea avea nevoie de Tobă ca ministru ca să-i acopere mizeriile precum cele din Dosarul "Limuzina". Şi încă ceva: Tobă, Oprea şi Mihalache sunt toţi academicieni în ASSN", a scris, pe contul său de Facebook, jurnalista Emilia Şercan.