Elena Udrea şi Silviu Prigoană au dat startul campaniei "Bucureştiul reciclează"

Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea. (www.elenaudrea.ro)
Epoch Times România
23.04.2012

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea şi candidatul Partidului Democrat Liberal la primăria Capitalei, Silviu Prigoană, au dat, duminică, startul campaniei "Bucureştiul reciclează" , eveniment care a avut loc în Parcul Drumul Taberei.

"Campania pe care o inaugurăm acum, "Bucureştiul reciclează" face parte dintr-un proiect amplu al PDL Bucureşti şi anume "Bucureştiul trăieşte verde". Constatând că suntem la momentul la care şi clasa politică, în mare parte, ar trebui reciclată, am decis că prin acţiunile pe care le vom iniţia, prin ceea ce vom spune, prin ceea ce vom face, PDL Bucureşti doreşte redeschiderea dialogului cu cetăţenii (...) acest dialog care a funcţionat atât de bine acum 12 ani, acum 8 ani, chiar şi acum 4 ani şi care între timp s-a gripat", a declarat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea.

Prin această campanie se urmăreşte colectarea hârtiei în locurile special amenajate, urmând ca apoi să fie preluate de firmele de salubritate şi valorificate.

Elena Udrea a spus că din banii încasaţi se vor cumpăra mai mulţi pomişori pe care cei din PDL îi vor planta împreună cu cetăţenii în fiecare duminică, în mai multe locuri din Capitală.

Silviu Prigoană, candidatul PDL la funcţia de primar general, a spus că această campanie, "Bucureştiul reciclează", se va extinde în toată ţara.

"Este o campanie pe care eu am desfăşurat-o în ultimii 15 ani, o campanie pe diverse tipuri de deşeuri. Trebuie să salvăm pădurile în primul rând. Cu cât reciclăm mai multă hârtie, cu atât se taie mai puţină pădure (...) sper să se întindă la scară naţională acest program", a declarat Silviu Prigoană.

Elena Udrea şi Silviu Prigoană sunt susţinuţi în această campanie şi de ceilalţi primari şi candidaţi ai PDL în alegerile locale, care au fost duminică în parcul Drumul Taberei.

Cristian Poteraş, Mihai Atănăsoaei, Liviu Negoiţă şi Lucian Iliescu au vorbit şi ei despre campania "Bucureştiul reciclează".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor