Peste 450 de bucureşteni vor să fie membri CGMB din partea PDL

Epoch Times România
21.04.2012

Peste 450 de bucureşteni au intrat în competiţie pentru obţinerea locului întâi pe listele PDL Bucureşti pentru CGMB, potrivit unui comunicat remis sâmbătă de organizaţia democrat-liberală.

Campania PDL "Un proiect pentru Bucureşti", prin care se oferă un loc de consilier general bucureşteanului cu cel mai bun proiect pentru dezvoltarea oraşului, "se dovedeşte a fi un succes foarte mare", până în prezent, 327 de proiecte fiind depuse pe site-ul organizaţiei şi 125 personal, la sediul partidului din str. Aleea Modrogan nr. 22.

"Numărul mare de bucureşteni care au înţeles faptul că pot contribui personal la creşterea calităţii vieţii din oraş mă bucură şi îmi dă speranţa că locuitorii Capitalei doresc să se implice mai mult în viaţa comunităţii. E şi un semn de redeschidere a dialogului cetăţenilor cu PDL Bucureşti, lucru extrem de important. (...) Pe de altă parte însă, numărul mare de proiecte depuse mai arată un lucru: faptul că Bucureştiul se află într-o stare proastă ca urmare a mandatului lui Sorin Oprescu. Deci, e nevoie de multe schimbări pe care bucureştenii le doresc şi le cer prin proiectele trimise", a declarat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, citată în comunicat.

Cea mai mare parte a proiectelor propuse de bucureşteni vizează problemele de management ale oraşului, dar şi infrastructura Capitalei.

"Faptul că multe dintre proiecte vizează rezolvarea unor probleme care ţin de siguranţa şi calitatea vieţii cetăţeanului bucureştean îmi spune multe despre ceea ce trebuie făcut în Capitală", a declarat deputatul Silviu Prigoană, candidatul PDL Bucureşti la Primăria Generală.

El susţine că, dacă va câştiga cursa electorală, împreună cu bucureşteanul care va câştiga concursul de proiecte va face "curăţenie în Capitală" şi va asigura siguranţa cetăţeanului.

Concursul de proiecte al PDL Bucureşti continuă până pe data de 25 aprilie, se mai precizează în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor