Elena Udrea: PMP trebuie să dea preşedintele în acest an. Victor Ponta un lider de stânga caviar

Elena Udrea, vicepreşedinte PMP
Elena Udrea, vicepreşedinte PMP (Epoch Times România)

Elena Udrea, noul port-fanion al PMP, a declarat sâmbătă, la Mamaia, că în noiembrie, când se termină cele două mandate ale lui Băsescu, prin "cel mai important examen al său", alegerea noului preşedinte. Atragând atenţia că, dacă va câştiga preşedinţia, PSD va deveni partidul-stat ce controlează toate instituţiile ţării, Udrea a afrimat că partidului său îi revine obligaţia să dea un candidat viabil pentru Cotroceni.

"Trebuie să ne pregătim pentru cel mai important examen pentru România care va fi cel din noiembrie 2014. La sfârşitul acestui an se termină cele două mandate pe care Traian Băsescu le-a avut ca preşedinte în fruntea ţării. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem noi şi noi suntem obligaţi să găsim şi răspunsul şi pe care trebuie să o pună întreaga ţară este ce se întâmplă cu România din decembrie încolo. Ce se va întâmpla cu această ţară, care trece în ultimii zece ani printr-un proces de reformă, de modernizare, fără niciun fel de îndoială începute sub mandatele lui Traian Băsescu, dar care este în situaţia posibilă, zic eu, nu probabilă, dar posibilă, ca din decembrie încolo să se trezească această ţară stăpânită de PSD de la un capăt la altul. Adică, există riscul să avem PSD în Parlament, PSD la guvernare, PSD la Palatul Cotroceni", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Udrea a criticat în egală măsură guvernarea PSD şi pe Victor Ponta, cerându-le românilor să îşi imagineze ţara încă zece ani sub conducerea PSD, în condiţiile în care guvernarea social-democraţilor s-a caracterizat prin "rea-voinţă" şi incompetenţă, având drept rezultate creşterea şomajului, a taxelor şi impozitelor, iar liderul partidului, V. Ponta, este un aşa-zis lider de stânga care preferă să-şi petreacă timpul liber la Monte Carlo şi Dubai:

"Chiar dacă se vrea a părea un lider de stânga căruia îi pasă de pensionari şi de asistaţii sociali domnul Ponta este un lider de stânga caviar, adică îi place la Monte Carlo şi la Dubai, dar în ţară se preface a fi un om care plânge de milă celor fără venituri", a menţionat Udrea.

Deputata a mai arătat că singurul care s-a opus cu adevărat abuzurilor USL şi PSD a fost Traian Băsescu. În consecinţă este obligaţia PMP-ului (partid girat de Traian Băsescu şi continuator declarat al proiectelor lui), să dea preşedintele în 2014.

"La toate abuzurile USL şi acum PSD s-a opus un om, Traian Băsescu. (...) Ce se întâmplă cu această ţară, este obligaţia noastră să găsim răspunsul, este obligaţia noastră să fim atât de buni, atât de credibili, de oneşti, să avem atât de multă bună-credinţă, să vrem cu adevărat binele acestei ţări în aşa fel încât aducând românii lângă noi să putem să dăm preşedintele României în 2014", a afirmat Elena Udrea.

Întrebată de presă dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea s-a eschivat: "Haideţi să trecem de europarlamentare şi după aceea să mergem cu cel mai bun şi să-l batem pe Ponta", a răspuns Udrea.

Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară, printre care Elena Udrea, Cristian Preda şi Teodor Baconschi au participat sâmbătă, la lansarea filialei PMP Medgidia, iar după amiază au avut la Mamaia o întâlnire cu membrii şi simpatizaţii din Constanţa ai partidului.

La evenimentul din Mamaia au luat parte peste o sută de persoane, iar printre cei aflaţi în sală au fost şi primarii PDL Nicolae Anghel şi Vasile Delimani din localităţile Castelu şi Poarta Albă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne