Dusan Uhrin Jr (tehnician Dinamo Bucureşti) - "Obiectivul nostru e să rămânem în Liga I şi vom face tot posibilul pentru asta"

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare va juca primul meci de menţinere în primul eşalon fotbalistic cu Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Returul e programat pe 29 mai, la Bucureşti.
Tehnicianul ceh Dusan Uhrin Jr.
Tehnicianul ceh Dusan Uhrin Jr. (Getty Images)

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr, a mărturisit, joi, într-o conferinţă de presă, că va face tot posibilul pentru ca echipa sa să rămână în Liga I. Confruntarea cu Universitatea Cluj este un meci extrem de important şi-l va trata ca atare.

"Va fi foarte dificil, dar sunt încrezător că vom face un meci bun. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga I şi vom face tot posibilul pentru asta. Suntem siguri că va fi un meci dificil, nu va fi uşor, dar totul depinde de noi. Asta e realitatea. Trebuie să fim organizaţi şi concentraţi. Ştim că au jucători buni, nu sunt jucători de liga a doua, de aceea trebuie să fim foarte concentraţi. Am încercat să pregătesc bine echipa pentru acest baraj. Cel mai important pentru noi este să fim concentraţi.

Nu ştiu dacă este cel mai important meci din istoria lui Dinamo, dar pentru noi în acest moment este un meci foarte important. Şi nu va fi uşor, ne respectăm adversarul. Eu sunt încrezător, chiar dacă ştiu că nu va fi uşor pentru noi. Dar trebuie să fiu încrezător, e normal", a declarat Dusan Uhrin Jr.

Primul meci din barajul de menţinere în Liga I, dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Returul e programat pe 29 mai, la Bucureşti.