Dragnea: Zgonea, omul lui Iohannis. Un instrument slab şi ineficient - nu e vina lui, atâta poate

Valeriu Zgonea - fostul preşedinte executiv al PSD, recent exclus din partid după ce a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Liviu Dragnea - a fost instrumentul lui Iohannis şi al altor adversari politici ai partidului, acuză liderul social-democraţilor.
Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Valeriu Zgonea a devenit în ultimele luni omul preşedintelui Klaus Iohannis, nu a fost de la început, a declarat marţi seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea, despre fostul său coleg de partid.

"A fost omul lui Iohannis în ultimele luni (Valeriu Zgonea - n.r.), nu a fost omul lui Iohannis de la început. Domnul Zgonea spunea de câteva luni de zile cui vrea să audă, şi mie, şi altor colegi care au şi spus, că PSD trebuie să ajungă la 20% pentru că nu se mai poate accepta ca PSD să aibă mai mult, ca un partid în România să aibă mai mult de 20%, şi înseamnă că având obiectivul ăsta a fost susţinut, a fost încurajat de unii şi de alţii, inclusiv de domnul preşedinte Iohannis", a acuzat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a opinat că Valeriu Zgonea "nu a avut capacitatea de a spiona" pentru preşedinte, fiind "un instrument slab şi ineficient".

"Greşeala nu a fost a lui, ci a celor care i-au dat o valoare mai mare decât o are. Nu e vina lui, atâta poate. A fost instrumentul lui Iohannis şi al altor adversari politici. Din moment ce tu spui, ca preşedinte executiv al partidului, că unul dintre obiectivele tale trebuie să fie ca PSD să fie sub 20%, ce mai poţi comenta?", a adăugat Liviu Dragnea.

În ceea ce priveşte presupuşii agenţi acoperiţi în PSD, Liviu Dragnea susţine că nu îl interesează prea tare dacă aceştia există pentru că "sunt foarte proşti" şi oricum niciunul nu îl poate influenţa pe el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne