Dragnea nu-i trimite flori lui Iohannis şi-i doreşte exact ce-i doreşte şi preşedintele lui

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îi transmite lui Klaus Iohannis, care împlineşte luni 57 de ani, "sănătate" şi îi doreşte exact ceea ce îi doreşte şi preşedintele lui. Cât despre flori, Dragnea se va abţine de la acest gest.

"Îi transmit sănătate, cum le transmit tuturor. Şi a..., ştiţi ce-i doresc? Exact ce-mi doreşte dumnealui mie", a declarat Dragnea, preluat de Mediafax, la România Tv.

El a fost întrebat dacă ştie ce-i doreşte şefului statului, Dragnea a negat, adăugând că "din moment ce spune că este un om cinstit şi onest, exact ce-mi doreşte mie, îi doresc şi eu dumnealui. Mie mi se pare foarte fair din partea mea. Şi o spun cu drag."

Dragnea a mai precizat că nu-i va trimite preşedintelui flori de ziua sa de naştere. Flori i-a dat însă Gabrielei Firea, a declarat Dragnea, precizând că aceasta le-a meritat.

"Trandafiri roşii i-am dat Gabrielei Firea, trei trandafiri, în seara în care a câştigat alegerile, (...) este un om care a meritat aceşti trei trandafiri care au reprezentat aprecierea din partea întregului partid", a mai adăugat social-democratul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne