Dragnea, nemulţumit de Cioloş: "Un om care minte mă dezamăgeşte foarte mult"

Liderul PSD nu pare deloc încântat că Dacian Cioloş a devenit candidatul PNL pentru un nou mandat de premier după alegerile parlamentare.
Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Realitatea TV, că premierul Dacian Cioloş i-a produs multă dezamăgire pentru că se implica în lupta politică deşi a spus că nu o va face.

"În primul rând, mie, personal, mi-a produs foarte multă dezamăgire. Un om care minte pe mine mă dezamăgeşte foarte mult. Nu numai pe mine, miniştrii şi întregul PSD, la întâlnirea înaintea formării guvernului, şi opinia publică, când a spus că nu se va implica în lupta politică, nu se va implica în campania electorală, ceea ce, iertaţi-mă, o face acum cu prisosinţă.

De asemenea, un om care nu-şi asumă public apartenenţa la un partid, care nu vrea să intre în alegeri, să se confrunte cu cetăţenii, în schimb vrea să stea de-o parte, ca să beneficieze de asta, este un om care nu poate beneficia de respectul meu.

Nici nu are importanţă pentru el respectul meu. Sunt numai explicaţiile pe care vi le dau. Trei, vorbim despre un guvern care are anul acesta câteva 'mari realizări'", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Declaraţiile liderului PSD vin în contextul în care premierul Dacian Cioloş a susţinut un discurs la mitingul PNL organizat cu ocazia lansării candidaţilor liberali la alegerile parlamentare.