Cristian Ghinea: PSD acţionează ca un grup mafiot care fuge de poliţie

Alegerile parlamentare din decembrie le oferă românilor două opţiuni diametral opuse - premierul Dacian Cioloş şi continuarea schimbării versus infractorul condamnat Liviu Dragnea, consideră fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Alegerile parlamentare bat la uşă. Alegerea reală, de facto, este între premierul Dacian Cioloş şi continuarea schimbării, pe de-o parte, şi infractorul condamnat Liviu Dragnea de cealaltă parte, a declarat, în cadrul unui interviu acordat ziare.com, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

"Preşedintele are o opţiune fermă, pe care o salut, de a nu nominaliza un condamnat penal, dar asta nu înseamnă că acesta nu va încerca să forţeze mâna preşedintelui. Avem precedentul nefericit al suspendării şi văd un scenariu în care PSD, cu majoritate solidă şi cu cuţitul în dinţi, va spune: nu ne interesează ce crezi, ori faci ce spunem noi, ori te suspendăm!

PSD acţionează ca un grup mafiot care fuge de poliţie. Spun că nu vor să nominalizeze pe cineva ca să nu-l ia DNA. Au internalizat modul de lucru al unui grup infracţional organizat. Că va fi Dragnea Liviu sau o interfaţă a lui nici nu mai contează, el va controla Guvernul", a opinat Cristian Ghinea, devenit membru al partidului condus de Nicuşor Dan - Uniunea Salvaţi România.

Potrivit fostului ministru, USR va susţine Guvernul Cioloş 2 fără să condiţioneze în vreun fel acest lucru de numirea unor oameni în diverse funcţii, aşa cum se obişnuieşte de obicei, dar dacă premierul va considera că cineva din USR este potrivit, atunci este o altă poveste.

"Va fi o alianţă cu Dacian Cioloş. Vreau să stăm jos, USR cu Dacian Cioloş şi Dacian Cioloş cu PNL şi discutăm exact ce face Guvernul", a punctat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne