Dragnea le promite românilor un premier arătos

Românii pot respira uşuraţi - în cazul în care PSD câştigă alegerile şi va da noul premier, acesta va fi "un domn", şi nu orice fel de domn, ci un "domn care arată bine". Cel puţin aşa susţine Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

PSD va propune ca premier - în cazul în care va câştiga alegerile parlamentare - "un domn care arată bine", a anunţat marţi seara, într-o emisiune TV, liderul formaţiunii, Liviu Dragnea.

Întrebat la România TV cu cine va merge PSD la Cotroceni după alegerile din decembrie, Dragnea a răspuns: "Cu cine va hotărî poporul".

La întrebarea dacă PSD are premierul pregătit, Dragnea a răspuns afirmativ: "Este pregătit. Este un domn. Este un domn care arată bine", a declarat.

Reamintim că pentru a fi desemnat, noul premier- indiferent de partidul sau alianţa care îl va propune - va trebui să îndeplinească un criteriu obligatoriu - altul decât aspectul fizic plăcut - şi anume, să nu fie "penal". Aceasta deoarece preşedintele Iohannis a anunţat în repetate rânduri că nu va desemna ca prim ministru o persoană urmărită sau condamnată penal, anunţ ce a stârnit nemulţumirea a numeroşi politicieni, în frunte cu Liviu Dragnea.