Dragnea, în mijlocul unui nou scandal. În centru, o vilă cu 11 camere din Buşteni

La scurt timp după ce investigaţia Rise Project legată de Tel Drum şi Dragnea a explodat în mediul online, Hotnews vine la rândul său cu o nouă investigaţie despre încrengăturile de afaceri ale liderului PSD.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Undeva în Buşteni, pe un vârf de munte se înalţă o vilă cu trei nivele, cu 11 camere, teresă şi balcoane de pe care se poate vedea excelent pârtia de schi din Buşteni. Este o casă de vacanţă deţinută de o firmă care are ca acţionari oameni din anturajul Tel Drum şi S&P Investment Management SRL, societate deţinută până recent în proporţie de 90% de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, relatează Hotnews.

"După ce am început investigaţiile cu afacerile fiului, toate părţile sociale din firmă au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne (fără “a” la sfârşit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent în societăţile la care Dragnea Jr. deţine acţiuni.

Informaţiile obţinute de hotnews.ro de la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) arată ca vila este dispusă pe trei nivele, are două camere la subsol, trei camere la parter, trei camere la etaj şi alte trei la mansardă. Amplasată pe un un teren cu o suprafaţă totală de circa 2.000 de mp, vila din Buşteni a aparţinut în trecut lui Constantin Cunescu şi Sergiu Cunescu, fost preşedinte al Partidului Social Roman (PSDR) între 1990 şi 2000, decedat din 2005.

În faţa vilei, situate pe str. Codrului Nr. 14 - 16 din Buşteni, se află un panou pe care scrie că imobilul este în proces de extindere şi consolidare din 2013 şi beneficiarul lucrării este firma Interfrigo Logistics SRL.

hotnews.ro a aflat pe durata documentării că Liviu Dragnea ar fi fost văzut pe şantier de mai multe ori în vizită", scriu jurnaliştii de la publicaţia citată.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne