Dragnea: "Îi voi riposta o dată şi bine lui Iohannis"

Liderul PSD s-a plâns duminică în faţa presei că relaţiile cu preşedintele Iohannis sunt foarte reci, precizând că acest lucru n-ar trebui să îngheţe activitate Guvernului. Dragnea nu a omis să precizeze că la un moment dat îi va riposta el "o dată şi bine" lui Iohannis pentru criticile pe care acesta i le-a adus.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că nu a mai vorbit cu Klaus Iohannis de la ceremonia de depunere a jurământului de către miniştrii cabinetului Grindeanu şi a avertizat că va riposta "o dată şi bine" la afrimaţiile critice ale preşedintelui legate de persoana sa şi de guvern, relatează digi24.ro.

"Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-aţi văzut sărind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL?”, a declarat Dragnea, potrivit digi24.ro.

Invitat să comenteze afirmaţiile critice ale şefului statului la adresa sa şi a Guvernului Grindeanu, Liviu Dragnea a răspuns: ”Eu voi riposta o dată şi bine (...) Nu pot să mă trezesc în fiecare dimineaţă să ripostez”.

Liderul PSD a mai susţinut că relaţiile reci cu preşedintele Iohannis nu trebuie să influenţeze activitatea guvernului Grindeanu căci nu se poate "apăsa pe butonul de pauză, să îngheţe Parlamentul şi Guvernul până când revine preşedintele la sentimente mai bune."

Reamintim că după ceremonia de depunere a jurământului de către miniştri, preşedintele Iohannis l-a ironizat pe Liviu Dragnea şi a avut o serie de remarci acide la adresa programului de guvernare al PSD, program bazat pe promisiuni spectaculoase de măriri ale salariilor, pensiilor, burselor etc. concomitent cu scăderi de impozite şi taxe. De altfel, programul guvernului Grindeanu a fost etichetat şi de opoziţie drept falimentar pentru ţară.