Dragnea, acid la adresa Guvernului: "Sunt o serie de miniştri care nu văd de ce îi mai ţine în funcţie"

Liderul PSD şi-a reluat remarcile acide la adresa miniştrilor tehnocraţi afirmând că mulţi dintre ei nu se ridică nici la nivelul de a putea primi împotriva lor o moţiune simplă.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că nu ştie de ce o serie de miniştri sunt ţinuţi în funcţii şi i-a sugerat premierului să facă o remaniere guvernamentală.

"Eu premierului nu-i fac propuneri, îi fac sugestii, că nu suntem parteneri din câte stiu eu. Cred că premierul ar trebui să hotărască o dată dacă mai schimbă ceva din Guvernul pe care-l conduce încă. Sunt o serie de miniştri care, sincer, nu văd de ce îi mai ţine în continuare în funcţie. Noi, de exemplu, am luat decizia să nu mai avem nicio întâlnire cu niciun ministru. Am constatat că e pierdere de timp, pentru că nu înţelegeam nimic de la ei, nu aveau ce să spună. (...) E greu să speri că în acest Guvern, când se adoptă o măsură, cine spune că nu sunt bani chiar spune adevărul", a declarat Dragnea, potrivit Hotnews.

Liderul PSD a făcut aceste declaraţii întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul scenariul unei moţiuni simple, având în vedere intenţia Guvernului de a amâna aplicarea Legii privind acordarea indemnizaţiilor pentru mamele aflate în concediu postnatal, pe motiv că nu există finanţare pentru majorarea acestor indemnizaţii.

"Nu vrem să mai pierdem timpul cu nicio moţiune simplă. Moţiunea simplă o depui împotriva unui ministru care, totuşi, prestează ceva. După părerea noastră, cea mai mare parte dintre actualii miniştri nu se ridică nici la nivelul de a putea primi împotriva lor o moţiune simplă. Pur si simplu, o să cerem public să fie schimbaţi anumiţi miniştri, pentru că moţiunea simplă nici nu are efecte juridice, tot la decizia prim-ministrului este", a afirmat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne