Două mame şi patru copii, răniţi în Cişmigiu de o creangă ruptă

Deşi teoretic locurile de joacă special amenajate pentru copii ar trebui să fie locuri cât se poate de sigure, practic nu se întâmplă întotdeauna aşa. În timp ce în Bucureşti mulţi copaci sunt toaletaţi sălbatic, în Cişmigiu o creanga s-a rupt şi a căzut peste mame şi copii.
Creangă căzută în Cişmigiu
Creangă căzută în Cişmigiu (B365.ro)

Două mame şi patru copii cu vârste între trei şi şase ani au fost răniţi duminică în Parcul Cişmigiu de o creangă care s-a rupt dintr-un copac, în zona unui loc de joacă, relatează Agerpres.

Victimele au fost evaluate de medicii SMURD sosiţi la faţa locului iar o mamă şi copilul sau, în vârstă de aproximativ 3 ani, au fost transportaţi către Spitalul Grigore Alexandrescu pentru examen tomograf.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a afirmat că, din primele cercetări, nicio persoana nu a fost rănită grav.

''Victimele prezintă escoriatii şi acuză dureri la nivelul capului. La faţa locului au fost trimise o maşină de descarcerare, o maşină SMURD şi o motocicleta SMURD. Accidentul a avut loc în zona unui spaţiu amenajat pentru joacă. Echipajul pentru descarcerare verifică dacă în zona în care a avut loc accidentul mai sunt copaci sau crengi care prezintă risc de prăbuşire şi trebuie înlăturate'', a declarat purtătorul de cuvânt ISU.

La faţa locului au fost trimise o maşină de descarcerare, o maşină SMURD şi o motocicletă SMURD. Echipajul pentru descarcerare a verificat dacă în zona în care a avut loc accidentul mai există copaci sau crengi care prezintă risc de prăbuşire şi trebuie înlăturate.