Dosar penal pentru două ciocolăţele date în campania electorală

În timp ce în oraşele mari, ani de-a rândul, pomenile electorale cu mici, petreceri, geci, date de politicieni potenţi, au rămas nesancţionate, într-o comună prahoveană un candidat s-a ales cu dosar penal după ce a împărţit două ciocolăţele.
Ciocolată
Ciocolată (Pixabay.com)

Un candidat pentru funcţia de primar al localităţii Surani, din judeţul Prahova, s-a ales cu dosar penal după ce a distribuit două ciocolăţele, relatează Mediafax.

Cercetările au fost iniţiate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, care a fost sesizat că în timpul unei acţiuni de campanie electorală, un candidat a împărţit două ciocolăţele.

“Am fost sesizaţi, joi, că un candidat din Surani a dat două ciocolăţele în timpul unei acţiuni desfăşurate miercuri”, a declarat, pentru Mediafax, Marian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova. În cauză a fost întocmit dosar penal.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne