Război electoral. PNL a reclamat PSD-ul la Autoritatea Electorală Permanentă

Pe măsură ce alegerile locale se apropie, acuzaţiile pe care şi le aduc partidele se înteţesc. Mai nou, PNL acuză PSD-ul că încearcă să manipuleze opinia publică cu sondaje măsluite în favoarea Gabrielei Firea.
Cezar Preda
Cezar Preda (Epoch Times Romania)

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cezar Preda, a anunţat luni că partidul său a depus la AEP o sesizare în care reclamă PSD-ul că umblă cu sondaje ''măsluite'', pentru a induce în eroare opinia publică, măsluirea sondajelor fiind singura armă pe care o mai are Gabriela Firea, relatează Mediafax.

''PSD vine (…) cu sondaje trucate, folosind aici pe domnul Pieleanu (sondaje AVANGARDE) şi pe domnul Palada (sondaje SOCIOPOL) şi mai vine într-un final cu un program pentru Bucureşti plagiat. Astăzi am depus la AEP o sesizare în care am cerut AEP să asigure alegeri corecte, o informare corectă a cetăţenilor pe toate canalele media şi prin toate mijloacele permise de lege, inclusiv analizele sociologice. Trebuie să punem punct acestor tactici, strategii de campanie bazate pe manipulare şi dezinformare, incriminate în Codul Civil român'', a declarat Cezar Preda, citat de Mediafax.

Totodată, Preda a mai acuzat că programul candidatei PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, ''începe să semene cu un plagiat''.

''Programul doamnei Firea începe să semene cu un plagiat. Bineînţeles, domnia sa nu putea să rămână mai prejos după ce soţul, descoperit de mass-media că este un plagiator notoriu, a început să arunce vina pe PNL. Nu avem nimic cu Pandelică, să copieze cum vrea.(...) Doamna ziaristă, jurnalistă, ştie bine meseria domniei sale, dar cu dreptul şi cu plagiatul nu avea de la cine să înveţe, întreg partidul domniei sale fiind care mai de care mai plagiator.

Cum poţi să scrii într-un program pentru bucureşteni că de fapt tu l-au făcut luând dintr-o parte şi din alta. Păi, mintea dumneavoastră, doamna Firea, unde este, contribuţia dumneavoastră unde este, nu v-a spus Pandelică că dacă scrie această frază nu înseamnă că nu ai plagiat de undeva?'' a declarat Preda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne