Doina Pană despre declaraţiile lui Chirică: "Să plece de bunăvoie! Nu e normal să-ţi exprimi poziţia în afară! "

Declaraţiile critice la adresa lui Dragnea i-au adus primarului Mihai Chirică o mulţime de atenţie din partea presei şi a opiniei publice. Dar şi din partea PSD...
Doina Adriana Pană
Doina Adriana Pană (Epoch Times România)

Primarul Iaşiului, Mihai Chirică, ar trebui să se exprime în interiorul partidului, a opinat în cadrul unui interviu acordat RFI vicepreşedintele PSD Doina Pană, criticându-l pe edil că nu participă la şedinţele formaţiunii. În viziunea Doinei Pană, nu e normal să-ţi exprimi poziţia în afară şi să n-o faci în interior!"

“Ce m-a surprins de foarte multă vreme şi eu sunt vicepreşedinte, deci participăm practic în aceleaşi foruri, au fost foarte multe şedinţe de Birou Permanent, au fost şedinţe de Comitet Executiv, care înseamnă mai mult decât vicepreşedinţii partidului, înseamnă toţi preşedinţii organizaţiilor din ţară, unde dumnealui a lipsit (…). Nu e normal să-ţi exprimi poziţia în afară şi să n-o faci în interior, pentru că într-un partid fiecare îşi spune poziţia, şi-o argumentează, după care se votează şi ce hotărăşte majoritatea… asta e democraţia autentică”, a susţinut Pană la RFI

Întrebată dacă Chirică ar trebui demis, Pană a răspuns: "Noi nu ne-am propus acest lucru, dar dacă dumnealui nu se regăseşte în conducerea partidului, oricum nu era prezent la mai nici o şedinţă, nu văd ce-l împiedică să plece de bună voie."

Reamintim că în ultima perioadă Mihai Chirică l-a criticat deschis pe Liviu Dragnea pentru politica pumnului de fier, acuzându-l că pune în pericol PSD. În replică, Dragnea a declarat astăzi că "PSD se va exprima în curînd" în legătură cu vocile critice din partid, care voci - susţine Dragnea - ar fi una singură, cea a primarului de Iaşi.