Dragnea neagă existenţa unor fracturi în PSD şi "îi arată pisica" lui Chirică: Partidul se va exprima în curând!

Criticat la scenă deschisă de Chirica - asta în timp ce Grindeanu ar fi adoptat, potrivit presei, de capul său OUG 14 - Liviu Dragnea neagă existenţa vreunei fracturi în partidul pe care îl conduce cu "mână de fier", ca să-l cităm pe primarul Iaşului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ieşit marţi de la Înalta Curte, unde este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat - răspunzând la întrebările presei - că în partidul pe care îl conduce ar fi vreo fractură. Declaraţia vine în contextul în care presa a vorbit în ultima vreme despre o posibilă ruptură între Dragnea şi premier, iar primarul Iaşului, Mihai Chirica, l-a criticat deschis pe liderul PSD.

"Nu e nici o fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit. PSD a avut tot timpul în istoria lui Chirici", a declarat marţi Liviu Dragnea, întrebat de ziarişti despre existenţa unor posibile fracturi în partid.

"PSD se va exprima în curînd despre aceste voci. De fapt, e o singură voce, dl Chirică. El l-a susţinut pe Klaus Iohannis când a refuzat-o pe Sevil Shhaideh ca premier. Dar le discutăm în partid", a mai spus Dragnea la ieşirea de la Înalta Curte, unde a avut loc un termen în procesul său.

În cea ce priveşte relaţia cu Grindeanu, relaţie despre care presa a scris că s-ar fi răcit după ce premierul a abrogat de capul lui OUG 13, Dragnea a declarat că "E aceeaşi relaţie pe care am avut-o în zilele dinaintea desemnării ca premier".

La finalul discuţiei, Dragnea a declarat zâmbind: "Ca să citez un clasic în viaţă: altă întrebare? O să ajungem toţi să folosim formula asta", arată sursa citată

Reamintim că în ultima vreme primarul Iaşului, Mihai Chirică, a criticat deschis politica "pumnului de fier" dusă de Dragnea, acuzându-l pe acesta că pune în pericol PSD. Potrivit primarului, partidul ar fi pierdut peste 20% în sondaje de când cu OUG13.

În ceea ce priveşte relaţia Dragnea - Grindeanu, se pare ca premierul ar fi abrogat OUG 13 în pofida împotrivirii lui Dragnea şi Tăriceanu. Urmarea? Duminică seara, premierul a fost "eviscerat" la România TV.