Se ascut cuţitele în PSD. Lui Chirică i se cere demisia

Prin declaraţiile sale, Mihai Chirică a aplaudat şi a felicitat propaganda anti PSD, acuză un vicepreşedinte al formaţiunii conduse de Liviu Dragnea, cerându-i demisia primarului Iaşului.
Mihai Chirica
Mihai Chirica (Facebook)

Unul dintre vicepreşedinţii PSD Iaşi, Ovidiu Laicu, i-a cerut demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirică, după ce acesta a făcut o serie de declaraţii publice critice la adresa modului în care a fost gestionată problema OUG 13 şi a felului în care Liviu Dragnea conduce partidul, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Laicu a declarat presei că el solicită conducerii centrale a PSD să îl suspende pe Chirică din funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, solicitarea fiind făcută în nume propriu.

"Vorbesc în nume propriu. Organizaţia nu cere excluderea domnului Chirică. Prin declaraţiile pe care le face domnul Chirică este mană cerească pentru adversarii politici. Face paradă că ar fi pesedist. De fapt, prin declaraţiile pe care le face se situează cu totul în afara PSD-ului. El încalcă nişte articole din statutul PSD prin declaraţiile pe care le face", a declarat Laicu.

Laicu a admis că Mihai Chirică - politician care a făcut declaraţii critice la adesa lui Dragnea şi a anumitor măsuri adoptate de acesta şi de Guvern, nu la adresa PSD-ului - are susţinerea întregii filiale a PSD, dar că "până acum a declarat doar de capul lui".

"Nu a întrebat pe nimeni, nu a avut acordul Biroului Judeţean al PSD Iaşi. Prin acţiunile sale, Mihai Chirică a aplaudat şi a felicitat propaganda anti PSD. Şi atunci îl invităm să ne lase în pace", a adăugat Laicu.

Reamintim că în ultima perioadă primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirică, liderul organizaţiei judeţene a PSD, s-a remarcat prin declaraţii contra-curentului, acesta criticând OUG 13 - atât modul în care a fost adoptată cât şi conţinutul aceştia - şi, mai "rău", criticându-l pe însuşi Liviu Dragnea. Astfel, într-un interviu acordat duminică la digi24.ro, Chirică a declarat fără echivoc că politica conducerii cu pumnul de fier implementată de şeful PSD Liviu Dragnea trebuie schimbată şi că în PSD este nevoie de un nou leadership.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne