Dodon ar putea reveni la şefia PSRM. Doreşte consultări cu fracţiunile parlamentare „pentru a menţine stabilitatea”

O majoritate covârşitoare a cetăţenilor R. Moldova l-au trimis pe Dodon la groapa de gunoi a istoriei! Cu un astfel de personaj noi nu avem de gând să discutăm, afirmă deputatul PAS Sergiu Litvinenco.
Igor Dodon la marşul organizat la 1 Mai de către PSRM
Igor Dodon la marşul organizat la 1 Mai de către PSRM (facebook.com/dodon igor)

Preşedintele Igor Dodon, care a fost învins duminică în alegerile prezidenţiale de candidata PAS, Maia Sandu, s-ar putea întoarce la şefia Partidului Socialiştilor, pe care l-a condus până să devină şeful statului în 2016.

Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că luni, în cadrul unei întâlniri cu parlamentarii PSRM aceştia i-au propus să revină la conducerea formaţiunii, „urmând ca acest fapt să se producă în conformitate cu prevederile statutare ale formaţiunii”.

Preşedintele Dodon care a candidat la alegerile din 15 noiembrie ca independent susţinut de socialişti a notat că va iniţia consultări cu fracţiunile parlamentare şi grupurile de deputaţi pentru „a menţine stabilitatea social-economică şi cea politică, dar şi pentru a face faţă în continuare crizei pandemice globale”.

Deputatul Alexandr Slusari a susţinut că cel mai real scenariu care ar putea fi acceptat de către Platforma DA sunt alegerile parlamentare anticipate.

„Dar cine este Dodon la ziua de azi ca să cheme fracţiunile la consultări? Un cetăţean pe care o majoritate covârşitoare a oamenilor acestei ţări l-a trimis la groapa de gunoi a istoriei! Cu un astfel de personaj noi nu avem de gând să discutăm”, a declarat în context deputatul PAS Sergiu Litvinenco, menţionând că Parlamentul R. Moldova trebuie dizolvat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe