Maia Sandu, aleasă preşedinte al Republicii Moldova

Cetăţenii R. Moldova doresc să aibă un stat care să-i protejeze, să lucreze pentru oameni, nu pentru hoţi, a declarat Maia Sandu în primul său discurs după câştigarea alegerilor.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

Rezultatele oficiale preliminare prezentate de CEC, după procesarea a peste 97% din procesele verbale arată că Maia Sandu a acumulat 54,19% din voturi, iar Igor Dodon – 45,81%.

În faţa susţinătorilor veniţi la sediul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu a mulţumit tuturor oamenilor care au ieşit la vot şi au crezut în puterea votului lor, menţionând că prima sarcină care trebuie făcută este să fie unită societatea în jurul obiectivelor comune.

„Cu toţii vrem să trăim bine, aici, acasă, să avem un stat care să ne protejeze, să lucreze pentru oameni, nu pentru hoţi. Avem nevoie de o economie dezvoltată, care să ofere oportunităţi aici, acasă, aşa încât oamenii noştri să nu fie forţaţi să plece departe de cei dragi. Avem această agendă comună şi trebuie să muncim cu toţii aşa, încât să realizăm aceste obiective”, a mai notat câştigătoarea alegerilor prezidenţiale.

Prezenţa la vot a fost de 52,75% ceea ce constitue 1 648 098 alegători, dar la această oră (00:30) votul diasporei moldoveneşti mai continuă în SUA şi Canada.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe