DNA: Şeful Poliţiei Rutiere Braşov cercetat pentru fapte de corupţie

Poliţişti (Epoch Times România)
Flori Mladin
24.06.2014

Procurorii anticorupţie efectuează marţi cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, într-un dosar în care şeful Serviciului Poliţiei Rutiere este suspectat de fapte de corupţie.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează marţi percheziţii la două adrese din municipiul Braşov, dintre care una la sediul unei instituţii publice.

Percheziţiile au loc într-un dosar în care Direcţia Naţională Anticorupţie Braşov face cercetări privind "săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local".

În cauză este vizat şeful Poliţiei Rutiere din Braşov care este suspectat de acte de corupţie. Reprezentanţii Poliţiei Braşov confirmă percheziţiile: "Astăzi s-au făcut percheziţii în biroul şefului poliţiei rutiere, Claudiu Tămârjan", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov.

Acesta ar fi încălcat atribuţiile de serviciu şi ar fi primit bani pentru a nu ridica permise, petru a nu întocmi dosare penale şi pentru a nu da sancţiuni şoferilor, potrivit B1TV.

În această cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Articol în curs de actualizare

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor