Din culisele PSD. "Dacă faci ca Zgonea, ca Zgonea vei păţi"

Brusc, după ce am "îndrăznit" să am o părere contrară de cea a conducerii, care mai de care dintre foştii camarazi s-au înghesuit să se dezică de toată munca depusă împreună în toţi aceşti ani, le-a reproşat Valeriu Zgonea foştilor săi colegi de la PSD.
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Dacă a lupta pentru respectarea legii înseamnă a te ţine de un scaun, atunci vă rog să îmi judecaţi faptele conform propriilor dvs valori, a declarat Valeriu Zgonea, care încă ocupă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, momentul debarcării sale fiind însă foarte aproape.

"Paradoxal sau nu, atunci când Victor Ponta m-a propus pentru a fi preşedinte al Camerei Deputaţilor am fost considerat potrivit pentru această funcţie. La fel am fost apreciat şi atunci când am fost ales prin vot preşedinte executiv al partidului.

Brusc, după ce am "îndrăznit" să am o părere contrară de cea a conducerii, opinia s-a schimbat şi care mai de care dintre foştii camarazi s-au înghesuit să se dezică de toată munca depusă împreună în toţi aceşti ani.

Nu pot să nu mă întreb oare cum se propun, mai nou, oamenii pe funcţii în PSD: pe baza meritocraţiei sau mai degrabă având ca singur atu obedienţa?", a scris Valeriu Zgonea pe contul său de Facebook.

Fostul lider PSD şi-a exprimat convingerea că dreptul la opinie ni l-am câştigat cu toţii în 1989 şi a subliniat că, personal, are conştiinţa împăcată că atâta timp cât a ocupat diverse funcţii publice a respectat atât partidul care l-a propus, cât şi regulamentele şi legile care ne guvernează activitatea.

"Dacă a lupta pentru respectarea legii înseamnă a te ţine de un scaun, atunci vă rog să îmi judecaţi faptele conform propriilor dvs valori. Să ataci este foarte simplu, dar să construieşti este foarte greu", a concluzionat Valeriu Zgonea.

Într-o postare anterioară, fostul social-democrat semnala că unii lideri din cadrul PSD au ajuns să-l dea exemplu pentru alţi posibili "deviaţionişti".

"Dacă a spune lucrurilor pe nume înseamnă trădare, cum poate fi numită abandonarea partidului la greu de către preşedintele său printr-o demisie pe reţelele sociale?! PSD nu trebuie condus prin frică, aşa cum unii dintre liderii săi încearcă să mă dea pe mine drept exemplu pentru alţi posibili "deviaţionişti" pe modelul: dacă faci ca Zgonea, ca Zgonea vei păţi!", a precizat fostul preşedinte executiv al PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne