Paleologu îi cere lui Mircea Ionescu-Quintus să se retragă din PNL

Theodor Paleologu susţine că seniorul Quintus ar face mai bine să se retragă din partid căci prin declaraţiile sale face un rău imens partidului.
Congresul PPE de la Bucureşti.În imagine Toader Paleologu
Congresul PPE de la Bucureşti.În imagine Toader Paleologu (Epoch Times România)

Liberalul Theodor Paleologu cere retragerea lui Mircea Ionescu-Quintus după ce acesta s-a declarat mulţumit de alegerea Gabrielei Firea ca primar al Capitalei. Revoltat de declaraţiile colegului său, Paleologu afirma că acesta e rupt de realitate iar afirmaţiile sale fac un rău imens partidului.

"Sînt consternat şi revoltat de declaraţia lui Mircea Ionescu-Quintus: "Surpriză mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. [...] Doamna Firea este o persoană care putea, şi poate, să conducă cum trebuie Bucureştiul. Dacă ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheamă, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu... "

Cel mai bine ar fi să se retragă cu totul si să nu-şi mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrşire. Asemenea aiureli fac un rău imens partidului, care riscă să înregistreze un rezultat încă şi mai slab în toamnă.", scrie Paleologu pe Facebook.

Reamintim că preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, s-a arătat mulţumit de faptul că Gabriela Firea a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei, susţinând că aceasta este o persoană care poate să conducă Bucureştiul "cum trebuie".

"Eu am făcut al doilea Război Mondial, în care am avut şi înfrângeri şi victorii. Acolo unde am fost înfrânţi am avut bărbăţia să ne recunoaştem înfrângerea. Prin urmare, vreau să vă spun că recunosc că la Bucureşti am fost înfrânţi, e vorba de Partidul Naţional Liberal. Tot ceea ce vă spun eu este părerea mea, nu am vorbit, nu m-am consultat cu conducerea, îmi dau părerea mea şi sper să nu fie departe de cea a partidului. Am pierdut la Bucureşti. Marea mea surprindere nu este că am pierdut, că se profila cumva această înfrângere, surpriză mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti", a declarat Quintus la RFI.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne